Parni_Valjak Публикувано Юни 15, 2014 Публикувано Юни 15, 2014 (Редактирано) Един видео урок - Как се прави усилвател... НЕ, McIntosh ! Редактирано Юни 15, 2014 от Parni_Valjak 7 Цитирай
anomandrus Отговорено Юни 15, 2014 Отговорено Юни 15, 2014 Цената на тази джаджа е покъртителна! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юни 15, 2014 Автор Отговорено Юни 15, 2014 (Редактирано) Втори ред от подписа на Parni_Valjak : If you have to ask the price, you can't afford it. ( Но пък някои знаем мънички подробности... Например данните на изходния траф, , а той е наистина специален.) Редактирано Юни 15, 2014 от Parni_Valjak Цитирай
synchu Отговорено Юни 15, 2014 Отговорено Юни 15, 2014 ^^винаги има "по", особено в света на hifi (аз - за радост/финансова най-вече/ - съм доста назад с материала в тази област за момента) За задоволяване на чистото любопитство: - само едно захранване излиза малко повече от усилвателя с тези кондензатори -> http://www.hificollective.co.uk/components/duelund_cast.html - а някои от предлаганите трансформатори, надвишават двойно посочената цена на целия усилвател -> http://www.hificollective.co.uk/components/trans_output.html Ама предполагам за всеки влак си има "пътници" Иначе от значение е както обикновено цялата система и реализация - птичка пролет не прави. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юни 15, 2014 Отговорено Юни 15, 2014 Цената на тази джаджа е покъртителна! Чакай, има и Limited Edition! http://www.mcintoshlabs.com/us/Products/pages/ProductDetails.aspx?CatId=amplifiers&ProductId=MC275LimitedEdition Цитирай
Gregg Отговорено Юни 15, 2014 Отговорено Юни 15, 2014 Макинтош - класика в жанра. Който обмисля подобно обзавеждане вече е набрал скорост по хлъзгавата наклонена плоскост наречена Hi-Fi. Добре, че едно време се спрях само след разходка по нейния ръб. Като плюс ми остана, че цената на трансформаторите, които накупих тогава сега е двойна. Все пак от любов към спорта съм си наумил някой ден да направя един амп само стъкло и желязо - без кондензатори и резистори. Както е посочил synchu за сериозно болните има и съответните лекарства Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 16, 2014 Отговорено Юни 16, 2014 Мисля, че си в голяма грешка. Аз такива лекарства не съм виждал! Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юни 16, 2014 Отговорено Юни 16, 2014 Има, има. Лечението е оперативно и се нарича декапитация Обикновенно, при пациенти в напреднал стадий, хирургичната намеса е някъде до под кръста. 2 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юни 17, 2014 Автор Отговорено Юни 17, 2014 Познайте каква е връзката на темата със "Wall of Sound" custom P.A. for Grateful Dead, 1974 1 Цитирай
g_vayov Отговорено Юни 17, 2014 Отговорено Юни 17, 2014 (Редактирано) Ами общото трябва да е... 48 броя, те такива: ПП Признавам, не го знаех. Наложи се да поразровя и да прочета някоя друга страница. Интересни неща пише Редактирано Юни 17, 2014 от g_vayov 3 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юни 18, 2014 Автор Отговорено Юни 18, 2014 (Редактирано) Да продължим с обучението на специалистите във форума Behind The Sound: Inside the McIntosh Factory The Grateful Dead's - 'Wall Of Sound' McIntosh Amplifiers CBS AM McIntosh Audio, Grateful Dead Тук се виждат усилвателите на McIntosh... Време е за следващия етап в запознаването в детайли...със Стария Оригинал... Редактирано Юни 18, 2014 от Parni_Valjak 2 Цитирай
Gregg Отговорено Юни 18, 2014 Отговорено Юни 18, 2014 Що се отнася до хайфи усилватели аз съм привърженик на другата школа - колкото по-просто, толкова по-добре. Цитирай
Recommended Posts