drgoa.r Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 Пожелателно е да минеш на Reason 3.0.4, но всеки сам си избира Пожелателно е също да НЕ ползваш ReDrum за друго, освен електронна музика, тъй като за останалите стилове той доста ти връзва ръцете (което си е яко, ако правиш садо-мазо индъстриал.. ) А иначе все пак има начини да се сменя темпото и без да се налага насила да ползваш ReWire хостове. Самия ReDrum има resolution knob - оттам може да сменяш темпото, автоматизирано, но са вискирани стойностите. Другия вариант е да "copy pattern to track" - тогава селектираш нотите (във сикуенсъра) и избораш от менюто "cnahge events", а после "scale tempo". Новото темпо ще отрази само на избраните ноти. Успех! Цитирай
Sound Flame Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 Здрасти пак.. Фен голям съм на рийзън, имаме позволение за мирор сайт на бг.. но е далеч от реализация. Имам бих казал доста добър архив от рефили "демо" и фрее Интересно ми е кои са според вас най-добрите рефили за рийзън "демо" "лиценс" и фрее с които сте бачкали или бихте искали да бачкате Цитирай
drgoa.r Отговорено Октомври 2, 2007 Отговорено Октомври 2, 2007 Reason 4.0 поддържа автоматизация на смяната на темпото и сигнатурата. Цитирай
mengel Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 Заеби Рийзъна... Преди и аз бях фен ама откак вкусих ВСТ... Сега бачкам само с Кюбейс. За барабани можеш да ползваш Дръмс фром Хел, ЕЗ дръмър, Адиктив дръмс и т.н., особено ако търсиш акустичния саунд и динамика. Успех! Цитирай
drgoa.r Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 еми...хора разни аз откакто вкусих VST - минах само на Reason. а за барабани, ако търсиш акустика и динамика - Reason Drum Kits 2.0 http://www.propellerheads.se/products/refi...ion=displaymain Цитирай
coh-da Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 Това което ти трябва го има в новата 4-та версия на Рийзън, на която се наслидих снощи... има известен бъг със зуумването, но да се надяваме че скоро ще си го пачнат като си требе! Има автоматизация на темпото, метрума и има ново устройство Груувер - тези неща ми трябваха на мен още от версия 2.0 да му се невиди! А и Тор синтезатора е смъртоносен! Груувера прави вариации на миди ивентите спрямо мястото на което са поставени и спрямо темпото! С една дума: предава живо усещане без да ти се налага да попомръдваш всяко миди блокче... както аз правех дълго време!!! хахахахаха... Само да сложат и аудио-трак рикординг и цена няма да имат... останалото е хубав микрофон... поне два де, за глас и за друго Барабанни семпли има бол! Аре, късмет... 2.4 ГБ в близнаците! Там е! Цитирай
Rumenman Отговорено Октомври 7, 2007 Отговорено Октомври 7, 2007 Здравейте. Наскоро си изтеглих този пакет (Reason Refil - Yamaha Motiv 6.34 Gb), Банките се отварят под Reason с модула NN-XT. Препоръчвам го на всички почитатели на "Yamaha Motiv",които не държат да си го купят. Цитирай
vyrliq Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 Това което ти трябва го има в новата 4-та версия на Рийзън, на която се наслидих снощи... има известен бъг със зуумването, но да се надяваме че скоро ще си го пачнат като си требе! Има автоматизация на темпото, метрума и има ново устройство Груувер - тези неща ми трябваха на мен още от версия 2.0 да му се невиди! А и Тор синтезатора е смъртоносен! Груувера прави вариации на миди ивентите спрямо мястото на което са поставени и спрямо темпото! С една дума: предава живо усещане без да ти се налага да попомръдваш всяко миди блокче... както аз правех дълго време!!! хахахахаха... Само да сложат и аудио-трак рикординг и цена няма да имат... останалото е хубав микрофон... поне два де, за глас и за друго Барабанни семпли има бол! Аре, късмет... 2.4 ГБ в близнаците! Там е! ммм... провери това: http://www.ableton.com/pages/tips/2004_02 софтуерът го има в исохънт, аз ще го изпробвам днес в момента повече ми трябва Reason Drum Kits 2.0 ... дано изскочи скоро Цитирай
MEDELLIN Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 Да имаш само семплираните презети ( които стдържат по 10-15 ноти само на пач) в риизън формат,които нямат същя фиил и качество като звучене и зареждането им е изпитание на търпението ти и да притежаваш истинския Мотиф с всичките му възможности са две различни неща. Цитирай
MEDELLIN Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 (Редактирано) Да имаш само семплираните презети ( които стдържат по 10-15 ноти само на пач) в риизън формат,които нямат същя фиил и качество като звучене и зареждането им е изпитание на търпението ти и да притежаваш истинския Мотиф ( кииборд версията ) с всичките му възможности са две различни неща. Същото важи и за Фантом и Корг рефилите - имам ги и трите.С по около 15-ина семплирани ноти на пач ... а ти трябват поне 40-50 за реален саунд. Редактирано Октомври 14, 2007 от MEDELLIN Цитирай
MDMACORP Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 Съгласен съм.И аз останах разочарован от тия рефили. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 А някой да има възможност на едно ЛС да ми драсне откъде се намират тея рефили . Цитирай
alexnous Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 ...не стааа...значи при фантомските не е помислено за никакъв синк между лфо-тата и хост темпото...и оттам стават почти неизползваеми..... Цитирай
Recommended Posts