tedo1311 Публикувано Февруари 15, 2014 Публикувано Февруари 15, 2014 Ако някой от вас си е правил, моля да сподели. Цитирай
blr Отговорено Февруари 15, 2014 Отговорено Февруари 15, 2014 Младежо, Стойки за китара има за по 15 лв. Ако имаше необходимите умения и инструменти, нямаше да задаваш такъв въпрос. Щом го задаваш, значи не си съвсем на ти с металообработването. Вероятността да ти излезе доста по-скъпо, а резултатът да е калпав и много грозен е голяма. Няма да спестиш пари от такова начинание. Иди до най-близкия магазин, избери си нещо евтино и си го купи. DIYе добро и смислено начинание, но не винаги, не за всичко и не при всеки. Ако имаш сериозни намерения в металообработването, не е тук мястото да започнеш с питанията. 2 Цитирай
tedo1311 Отговорено Февруари 15, 2014 Автор Отговорено Февруари 15, 2014 Е не аз просто питам дали някой го е правил. Имам впредвид от pvc тръби. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Февруари 15, 2014 Отговорено Февруари 15, 2014 Готова е хиляди пъти по-добре, послушай blr, купи си я от някой магазин. Сам да я сковеш/завариш няма да излезе по-евтино, но ако все пак те влече занаятчийството, по добре пробвай от дърво/шперплат, поне по-лесно се обработва. http://sprwmn.blogspot.com/2010/11/frame-wood-guitar-stand.html Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 15, 2014 Отговорено Февруари 15, 2014 Ето я темата която търсиш- стойка за китари от PvC тръби. http://forum.muzikant.org/topic/60361-iaidhaae-ne-nainoieea-ca-eeoadhe/?hl=%2B%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B0+%2B%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8 2 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 15, 2014 Отговорено Февруари 15, 2014 Е не аз просто питам дали някой го е правил. Имам впредвид от pvc тръби. Просто ползвай търсачката на форума и потърси "стойка китари". Преди да пускаш подобни теми, помисли малко. Много вероятно е, да се окаже, че не си първия, който пише за това. 1 Цитирай
Recommended Posts