TONY Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Metallica направи концерт в Антарктида, който нарече „най-уникалното шоу, което сме правили някога". От днес вече е достъпен видеозапис на концерта. Сета е само с олдскул класики. Липсва Trapped Under Ice! И да Кърк чат -пат прави грешки, ама е студ. Жестоки са! http://www.youtube.com/watch?v=vRlU5xY0HTw 5 Цитирай
aarab Отговорено Декември 10, 2013 Отговорено Декември 10, 2013 Всичките бъркат яко, все едно са на репетиция, ама са си Металика Първият концерт слушан от публиката на слушалки.... 1 Цитирай
spd7693 Отговорено Декември 11, 2013 Отговорено Декември 11, 2013 Е-е-е-е! Остава и да изнесат концерт на Луната! Изродско за тия температури. За тези четиримата няма нито сезони, нито часове, нито години! Тоя концерт просто ще затвори устите на всички хейтъри на Металика! Колкото и време да са на сцена, пак са си уникални! Цитирай
metalhammer Отговорено Декември 11, 2013 Отговорено Декември 11, 2013 Тоя концерт просто ще затвори устите на всички хейтъри на Металика! Колкото и време да са на сцена, пак са си уникални! Ако си изгледал/изслушал концерта, може би ще си промениш малко мнението. Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 11, 2013 Отговорено Декември 11, 2013 Специално за този концерт няма как да им търсите кусури... всички бъркат здраво, но кой от нас знае как се свири на Антарктида?Иначе ничии усти няма да затворят, но браво за хубавия жест към хората на Анктарктика. Цитирай
serengeti Отговорено Декември 11, 2013 Отговорено Декември 11, 2013 Аз се накефих,въпреки че го превъртях на две на три.Започна яко,и Металика си е Металика нищо че е реклама на безалкохолно. Цитирай
7thString Отговорено Декември 11, 2013 Отговорено Декември 11, 2013 "One more time for the penguins!" 3 Цитирай
Icarus Отговорено Декември 11, 2013 Отговорено Декември 11, 2013 Хахах интересна идея Доколкото четох няк'ва статия в Гардиън, са организирали шоуто като награда за конкурс, или нещо подобно. Било е ебати бахъра Хареса ми забележката на Тони за Trapped Under Ice, щеше да е яко Иначе ако ще се дръгнем на тема могат ли не могат ли да свирят Металика, 'айде да обсъдим също и Мъстейн, да видим кои албуми са по-добри, преди или след 91-ва, да видим к'во мислим за St. Anger, и всички онези неща, които хората много, ама много упорито отказват да оставят, явно е някакъв голям кеф да се повтарят едни и същи глупости 20+ години. 1 Цитирай
7thString Отговорено Декември 11, 2013 Отговорено Декември 11, 2013 (Редактирано) Аз си признавам, че не мога да дишам Металика, като изключим няколко песньовки - всичко останало ми е болшаф и еднообразен джъ-джъ шум. Ама мисля, че никой от форума, че и от "голямата сцена" не е дорасъл да дава оценки дали могат или не могат да свирят! Единственото, което се надявам е да не стане някаква форма на състезание кой да свири на Антарктида, да се свири докато се скача с парашут от стратосферата, кой ще свири на МКС, на Луната, Марс и други Редактирано Декември 11, 2013 от 7thString 1 Цитирай
spd7693 Отговорено Декември 11, 2013 Отговорено Декември 11, 2013 Така и така не е справедливо за такава група да я хейтват, след като вече 30 години е на сцена. Вечно ще си има хора, които не харесват нещо. Аз не харесвам Меноуор например и едва ли ще си променя времето. Икарус, ако ще ми говориш за "Металика и другите от Голямата четворка", избрал си грешната тема за разговор. Харесвам всичките им албуми без Сейнт Ейнгър, та даже и там има 2-3 песни дето малко ме кефят. Но след така наречената "Ера Кил-Райд-Мастър" Металика не са траш. А точно тогава Мегадет и Слейър преживяват своя комерсиален пробив. Освен това аз нищо не съм чувал за Мегадет откакто излезе 13-ката. Обяснение: Фен съм и на Металика, и на Мегадет и не ми се спори за такива работи. Цитирай
MrDeath Отговорено Декември 11, 2013 Отговорено Декември 11, 2013 spd7693, http://www.youtube.com/watch?v=2JSDvaTUHzc 1 Цитирай
spd7693 Отговорено Декември 11, 2013 Отговорено Декември 11, 2013 Смърт, каква ти е мисълта? Всеки има право на мнение. По вкус и по цвет товарищи нет. Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 11, 2013 Отговорено Декември 11, 2013 Аз въпреки че си преминах фанатичната и необективна ера в живота по Металика, все още смятам че ако се направи във форума тема просто "Metallica" и вътре са всички караници и спорове, ще стане най-дългата тема евЕр. И така да си подметна 5-те стотинки, като слушам други траш групи, ни Металика, ни Мегадет някога са били траш, дори не и дебютните им албуми. Най-близкото до траш при Металика е може би Dyers Eve и пак не е баш... траш. 1 Цитирай
musicman Отговорено Декември 12, 2013 Отговорено Декември 12, 2013 Дайте да приемем за даденост, че на хейтърите нищо не може да им затвори устата и да живеем в един по-хубав свят. Предлагам също, който не харесва Металика да си пусне там каквото харесва. 5 Цитирай
Icarus Отговорено Декември 12, 2013 Отговорено Декември 12, 2013 @spd7693 Учуден съм, че не си хванал очевидната ирония. Цитирай
Recommended Posts