Jim-ph Публикувано Декември 10, 2013 Share Публикувано Декември 10, 2013 Ще направя такъв джазмастер за себе: Ако някой иска някакви китарни части от САЩ - мога да добавя за вас заедно к моите покупки към тази китара. Грифа ще е Warmoth, така че каквото има при тях на сайта - мога да ви доставя. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Декември 10, 2013 Share Отговорено Декември 10, 2013 едно време по байтошово време се правеше нещо много подобно от орфей или кремона не съм сигурен и дори тремолото беше съвсем същото и понеже в едно читалище имаше такава и беше здрава се пробвах да посвиря на нея. свирих известно време и после я оставих защото ми беше неудобна. нещо във формата й не беше наред - поне за мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Декември 10, 2013 Автор Share Отговорено Декември 10, 2013 такава? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Декември 10, 2013 Share Отговорено Декември 10, 2013 Намали сухата храна на котката и си играй повече с нея че е понатрупала тлъстинки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Декември 12, 2013 Автор Share Отговорено Декември 12, 2013 8 кг е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 12, 2013 Share Отговорено Декември 12, 2013 А си мислех, че няма по-грозен Фендър от Теле-то... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Декември 12, 2013 Share Отговорено Декември 12, 2013 мда такава беше Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
win95 Отговорено Декември 12, 2013 Share Отговорено Декември 12, 2013 Е,може и да има сносно звучене.Но Телекастрите не си никак грозни,само пикгарда е грозен. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Декември 13, 2013 Share Отговорено Декември 13, 2013 Човекът предлага услуга, ние му оплюхме идеята.... Относно джазмастера, това е модел от златните години на Фендер и е опит на фирмата да създадат ъпгрейд на стратокастера. Звучи много повече от сносно особено в сравнение с масовите китайски шперлати , намацани с черепи. За грифа от warmoth, можещ да погледнеш и USA custom guitar parts. Когато имах идея за мой такъв проект, отзивите в нета бяха че те са се специализирали в качествени тела и грифове за фендер модели, докаро уормът били малко на конвейр... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Декември 14, 2013 Автор Share Отговорено Декември 14, 2013 относно части - трябва ми 3-слоен бланк на пикгарда, mint-black-mint. Кремови стратски врътки, ON-OFF-ON плъзгачи от Мустанг (2бр), Пуш-пулл потенциометър 500К, един обикновен 500К, Бридж Wilkinson Roller, Gotoh Kluson ключове, страп-локове Schaller, два Seymour Duncan P-rails (обикновена, не hot серия) - кремов цвят. Винтове за пикгарда. Ако някой има нещо от списъка - бих искал да купувам. относно китарата и Вармот - знам много добре, каквото правя. Това е първи инструмента ми, направен там. След него просто не мога да купувам серийни Фендъри, няма никакво сравнение. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Декември 14, 2013 Автор Share Отговорено Декември 14, 2013 (Редактирано) А, да... това беше проекта по първи инструмент (също правих го в фотошоп) - можете да видите, че се получило 1 към 1. Редактирано Декември 14, 2013 от Jim-ph 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
a_panov Отговорено Декември 14, 2013 Share Отговорено Декември 14, 2013 Това е първи инструмента ми, направен там. След него просто не мога да купувам серийни Фендъри, няма никакво сравнение. И аз като тебе, като видях един истински лютиерски инструмент повече не се заглеждам по серийни! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Декември 14, 2013 Share Отговорено Декември 14, 2013 И аз така. От както ми направиха китара спрях да мисля за друга. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Януари 15, 2014 Автор Share Отговорено Януари 15, 2014 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Април 14, 2014 Автор Share Отговорено Април 14, 2014 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts