aarab Публикувано Ноември 25, 2013 Публикувано Ноември 25, 2013 Focusrite се намесиха сериозно на пазара на нискобюджетните интерфейси и предлагат отлично решение за всяко малко студио. 18i8 е нов, пълен с екстри интерфейс с който можете да записвате цял сет барабани в гаража Цена: 348Е Motu е малко по-скъп от Focusrite, по-стар, но е доказал качествата си през последните години. Има USB 2.0 и firewire 400 връзка, което го прави доста гъвкав. Цена: 429Е M-audio M-track Quad е новият (добре познат стар) интерфейс на марката. Наскоро купиха Алесис и брандираха техните интерфейси. Този изглежда краден от Akai. В общи линии нищо ново под слънцето. Цена: 248Е Steinberg не пускат кокала и искат да изместят Focusrite от водещото място в ниския клас интерфейси и пуснаха нов конкурент на 18i8 - ur44. Говорейки за конкуренти, силна и доказана фирма е Presonus. Тяхната VSL серия обаче, показа много бъгове през последните 1-2 години и това доведе до много негатовни ревюта в интернет, а оттам и спад в продажбите. За десерт - най-мразените - Behringer. Откакто купиха Midas, и започнаха да използват Midas designed преампи, Behringer се радват на популярност в най-ниския клас интерфейси. Ето го техният рак с 4 преампа, който има USB 2.0 и firewire връзка. Вие кой бихте избрали и защо??? Цитирай
blr Отговорено Ноември 25, 2013 Отговорено Ноември 25, 2013 В този ценови клас не очаквам да има големи разлики в качеството на звука, така че изборът опира до това, което наричаш "екстри" и стабилността на драйверите. С 4 микрофона не е невъзможно да се запишат барабани, но си трябва майсторлък и ще си доста ограничен при смесването. Цитирай
dontwarrior Отговорено Ноември 25, 2013 Отговорено Ноември 25, 2013 Не бих избрал нито един, с 20 канала по-малко от нужното са ми Иначе ако сега започвах, най-вероятно MOTU, ползвал съм 828 и ми хареса как работи. Цитирай
musicman Отговорено Ноември 25, 2013 Отговорено Ноември 25, 2013 Защо да е нова модата само Аз бих допълнил към горните иApogee Quartet AKAI eie Като определено бих избрал Apogee измежду всички изброени. Цитирай
exatoh Отговорено Ноември 25, 2013 Отговорено Ноември 25, 2013 Не нова модата, особено за Akai. eie Pro e на повече от две години и половина. Този червения е 16 бита обаче. 24 битовата версия все още е малко солена в сравнение с конкурентите. Цитирай
chalgasucks Отговорено Ноември 26, 2013 Отговорено Ноември 26, 2013 Бъгове при Presonus VSL - са, че нещо ми обягват, а точно това мисля да си поръчвам др. месец Цитирай
anomandrus Отговорено Ноември 26, 2013 Отговорено Ноември 26, 2013 Портативната карта, с която пускаме семпли по концерти е Focusrite Scarlett-a отгоре. Читава и стабилна карта с прилични преампи. Дефектите са, че dsp миксера и е ужасен и рутирането е безумно. Изходното ниво на слушалковия преамп е тихо. Инак е приличен интерфейс. Цитирай
chalgasucks Отговорено Ноември 26, 2013 Отговорено Ноември 26, 2013 TОВА е лоша новина за мен, ще трябва да харесвам нещо нови значи Цитирай
chalgasucks Отговорено Ноември 26, 2013 Отговорено Ноември 26, 2013 DSP Миксера имаш редвид, софтуарния който върви с програмката ли ? Че не разбирам така? Цитирай
Recommended Posts