musicman Публикувано Август 31, 2013 Публикувано Август 31, 2013 Има ли някой който да направи от китарата ми шедьовър на външен вид ? Имаше преди време някой който рисуваше китари ама беше много отдавна. Сега как е положението? Цитирай
blr Отговорено Август 31, 2013 Отговорено Август 31, 2013 Имам някого предвид. Ще говоря с него и ще ти пиша ЛС. Цитирай
musicman Отговорено Август 31, 2013 Автор Отговорено Август 31, 2013 Да, ще помогне да спре войната а правителството ще подаде оставка. Айде който няма какво смислено да каже да се въздържа. blr, пиши като разбереш Цитирай
dragon_fire Отговорено Септември 1, 2013 Отговорено Септември 1, 2013 Имаш ли конкретна идея, и ако да може ли да я пратиш на лс да и хвърля един поглед Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 1, 2013 Отговорено Септември 1, 2013 (Редактирано) Каква техника търсиш?Ако не е аерограф, може и да мога да помогна. Редактирано Септември 1, 2013 от liquid_death Цитирай
Fats Отговорено Септември 1, 2013 Отговорено Септември 1, 2013 musicman, имаш лични съобщения Цитирай
musicman Отговорено Септември 1, 2013 Автор Отговорено Септември 1, 2013 Благодаря на всички за помощта, сега разпитвам и като има нещо ще пиша! Цитирай
lyu_records Отговорено Септември 11, 2013 Отговорено Септември 11, 2013 Бате Любо демек аз притежава аерограф-и и се занимава с аерография и изобразително изкуство и видиш ли е завършил 3-та степен художник, с което не се гордее изобщо. Отделно се сещам за многоо... различни варианти. Само дет е нужно автора на темата да е на ясно с това какво иска "демек със себе си" също така трябва да е на ясно, че след нарушаването на фабричното покритие на инструмента извършено от неопитен колега гледката след време ще е грозна. И те тека те! Цитирай
musicman Отговорено Октомври 26, 2013 Автор Отговорено Октомври 26, 2013 И така.... преди: След: 8 Цитирай
deadman_walking Отговорено Октомври 26, 2013 Отговорено Октомври 26, 2013 Бравос, като идея и изработка - всичко е на мястото си. Станало е ( ще използвам гейската дума) уникално. Цитирай
Recommended Posts