ultramega Публикувано Август 10, 2013 Публикувано Август 10, 2013 Сигурно минаха вече две години откак започнах един нискобюджетен проект , но твърде рядко се занимавах с него. Дори по едно време изобщо беше замразен Но в последните няколко дена отчетох някакъв прогрес и направих няколко снимки . Имах снимки и от началото на процеса , но съм ги затрил някъде ... 5 Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2013 Отговорено Август 10, 2013 Много о бещаващ старт (страт) ! Очаквам с нетърпение да го завършиш! Цитирай
jabs Отговорено Август 10, 2013 Отговорено Август 10, 2013 Човеко, наистина ли ги можеш тея работи или ни пързаляш !? Давай, чакаме с нетърпение. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 10, 2013 Отговорено Август 10, 2013 Тоя чвор баш на сглобката с грифа как ли ще се отрази на резонанса? Цитирай
lyu_records Отговорено Август 11, 2013 Отговорено Август 11, 2013 Еваларско супер е за сега евала за труда ! Скоро време ще пускам тема за рязането на китари от бичме дърво с ЦПУ рутер. Баламщината ще остане в миналото http://www.youtube.com/watch?v=C5tOYWfhuyM Цитирай
dandilov Отговорено Август 11, 2013 Отговорено Август 11, 2013 Адмирации и от мен! Получават се добре нещата. Но! Малко градивни забележки... Май малко си поизкривил позициите за прагчетата след 12-то... или така ми се струва... Тоя чвор и мен ме притеснява някак си... Дано дефекта се превърне в ефект! Какви са дървесата? Съответно на тялото и грифа? Тялото се вижда, че не е от цяло парче... Дай повечко инфо, моля. Цитирай
ultramega Отговорено Август 11, 2013 Автор Отговорено Август 11, 2013 (Редактирано) Тялото е от елша и е цяло парче. Грифът е от габър - можеше да е от цяло парче , но този монтаж на тръсрода отзад не ми се стори удачен за първи гриф , който правя и затова фингърборда е лепен отгоре. Чеповете бяха повече най фрапиращия го оставих, там където е дупката за тремолото и не беше много на дълбоко . не знам как ще повлияят на звука , а и не съм се замислял . Каналите на праговете мисля , е са си ок , само точката на 19 праг ми мръдна с милимунда, което ще дразни като сложа струни , но мисля , че ако се помъча да го ремонтирам може да стане по зле. Мен лично чепа не ме притеснява толкова , колкото че по тялото има т.нар. беловина ... не знам това дали ше се развива с времето въпреки че си седи дъската повече от две годинипри мен и не е мръднала. Но времето ще покаже... Ако нещата приключат успешно следващите проекти , ще са с по добри материали и части Редактирано Август 11, 2013 от ultramega 2 Цитирай
dandilov Отговорено Август 12, 2013 Отговорено Август 12, 2013 O.K. Явно снимките изкривяват възприятието в известна степен. Чакаме развитие... Цитирай
travelcaster2 Отговорено Август 13, 2013 Отговорено Август 13, 2013 Поздравления! Ултра Страт веднага ми припомни, че има модел на Фендер Strat Ultra с няколко патента по него. Само дето не свири баш като Страт с тия Lace Sensor адаптери (пред очите ми е в къщи). Може би трябва да измислиш някакво по-екзотично име, да не се объркват моделите. 2 Цитирай
ultramega Отговорено Август 13, 2013 Автор Отговорено Август 13, 2013 (Редактирано) Да , определено името беше само за темата във форума (съобразено с потребителското ми име във форума)... далеч съм от озаглавяване все още, но със сигурност няма да е това Редактирано Август 13, 2013 от ultramega Цитирай
ultramega Отговорено Юни 26, 2015 Автор Отговорено Юни 26, 2015 След двегодишна пауза изкарах този стар проект и направих още някоя и друга дупка....Живот и здраве някой ден може да финализирам 6 Цитирай
Wanted Отговорено Юни 27, 2015 Отговорено Юни 27, 2015 А финиша какъв е ?/тоест с какво масло или лак ?/ че се заинтригувах !!! Цитирай
ultramega Отговорено Юни 27, 2015 Автор Отговорено Юни 27, 2015 още не съм стигнал до финиша ,но по план тялото искам да го правя в непрозрачен цвят а грифа- прозрачен.Но трябва да се поамбицирам и да го завърша най накрая, че така както се заниавам на две години веднъж няма да стане Цитирай
Recommended Posts