love_dash Публикувано Юли 28, 2013 Публикувано Юли 28, 2013 Здравейте от скоро имам електрическа китара спрях се на Gear4Music страт модел основно заради ниската цена защото не разполагах с много пари а бях много мотивиран да си взема ел китара и след като я купих започнах да се ровя и видях доста лоши мнения като цяло за тези евтини китари включително и други марки. Та искам да ви питам като цяло колко зле може да бъде и поправими ли са дефектите на тези евтини китари и какви точно могат да бъдат. Моята е вече вкъщи понеделник си поръчвам усилвателя (спрях се на Cort CM10G) и се притеснявам как ще звучи самата китара ;/
golfabitch Отговорено Юли 28, 2013 Отговорено Юли 28, 2013 Тези мнения които четеш най-много да ти убият желанието. Свири си на китарата и не се занимавай с глупости. Има хора които са започнали на къде къде по-гадни китари. 1
love_dash Отговорено Юли 29, 2013 Автор Отговорено Юли 29, 2013 аз се занимавам години с класическа китара желанието не може да ми бъде отнето но се притеснявам дали няма да има някакви сериознни дефекти по самата китара смисл такав ще свиря след това с приятели да видим как ще звучим заедно а ме притеснява тази китара ;/
synchu Отговорено Юли 29, 2013 Отговорено Юли 29, 2013 T.e. ти още не си я чул как звучи, така ли? А пипнал ли си я поне? Иначе ей таз жена много помага:
Icarus Отговорено Юли 29, 2013 Отговорено Юли 29, 2013 И сега какво, ровиш се из интернет и четеш гадни мнения? От тук какво очакваш, да ти кажем, че китарата е ОК ли? Щом се занимаваш от години с класическа китара, не би ли трябвало горе-доле да усетиш дали е ОК това, което си взел? Поне като интонация, екшън? И защо въобще се притесняваш как ще звучи самата китара, както споменах, щом свириш от години би трябвало да си наясно вече, че първият инструмент често е як компромис в качеството? И нали вече е при теб, не си ли посвирил на нея? Много особени и неясни неща пишеш. @golfabitch е прав, свири си на китарата и не се тормози с глупости.
Hillbilly Отговорено Юли 29, 2013 Отговорено Юли 29, 2013 (Редактирано) Тая тема снощи я четох малко след като е пусната и щях да навържа голяма простотия като коментар,ама жената избесня,че я събудих ,защото се смеех на глас и почна да ми вика.. един вид- купих си гащи,че са евтини,после видях,че май не са модерни,ама я кажете стават ли ми - ми обуй ги бе.. Редактирано Юли 29, 2013 от Hillbilly 1
Fats Отговорено Юли 29, 2013 Отговорено Юли 29, 2013 Свири си на китарката и не чети мненията на "специалистите". Повечето от тях са виждали свястна китара само през крив макарон, но е важно да се правят на интересни и компетентни. Да не говорим пък за китара, която е копие на Стратокастер, те тия китари за нищо ги нямат даже когато са черни. А както е известно най-добре свирят черните, ама да са с рога и копита. Не разбирам защо говориш за дефекти преди да си почнал да свириш с този инструмент, дефектите са само в главите на "познавачите". Естествено, от евтин инструмент не може да се очакват чудеса, но това не значи автоматично, че е кофти. Както е речено, барай си пръта и свири на воля. А "познавачите"... ми да правят като вятъра. Че до гуша ми дойде от измисленяци. Желая ти приятни забавления с новата китара, нека ти носи радост. Грижи се добре за нея и тя ще ти се отплати. И спри за четеш съвети за смяна на адаптери, железария и т.н. Ако ги питаш ще ти кажат да си смениш и бравата на входната врата... 1
Hillbilly Отговорено Юли 29, 2013 Отговорено Юли 29, 2013 Някой май пак се майтапи с форумните присъствия и му се връзваме..,казваш си - е не мое некой да е толко тъп да пита котка у чувал дали е черна или шарена,после се сещаш,че можеш да напишеш същото като подигравка и така- да става шоу и какво става- бг простотия,реално никой адекватен човек няма да напише такава гавра,то не е и формулиран въпрос,ако търси съвет за нещо,все още има идиоти да отговорят от личен опит,преди да са напуснали форума окончателно и доброволно..
emosms Отговорено Юли 29, 2013 Отговорено Юли 29, 2013 В общи линии си изглежда ок китарата. Най-лошото, което може да е проблем, е тяло, направено от шперплат. Не е добре, като здравина и звук, но пак може да се свири.
love_dash Отговорено Юли 29, 2013 Автор Отговорено Юли 29, 2013 аз свирих на нея смисл без усилвател ама не разбирам нищо от електроника това ме притеснява
garcho Отговорено Юли 29, 2013 Отговорено Юли 29, 2013 Перфектни пропорции и хубави адаптери.Много радва.
Recommended Posts