synchu Публикувано Юли 17, 2013 Публикувано Юли 17, 2013 Да пускам от време на време нещо, че тъй де - muzikant.org, ама няма само музиканти да пускат една шантава работа... Вариант 2 - прав http://soundcloud.com/synchu/straight-line-cleaner-2 Вариант 1 - с барабани и леко крив ---deleted--- 4 Цитирай
jabs Отговорено Юли 17, 2013 Отговорено Юли 17, 2013 Groovy. Още едно слушане ще има, но довечера, на чаша уиски Цитирай
trendkiller Отговорено Юли 17, 2013 Отговорено Юли 17, 2013 (Редактирано) synchu, готина е идеята и свиренето, но този бийт не е ли в 6/8, а китарата свири в 4/4? малко криво стои спрямо ритъма, поне за мен. Може и да е от това, че ти свириш "straight", а барабаните суингират и за това се получава този "ефект" като на триоли в ритъм секцията. Редактирано Юли 17, 2013 от trendkiller Цитирай
synchu Отговорено Юли 17, 2013 Автор Отговорено Юли 17, 2013 Мерси за слушането trendkiller, категорично си прав за кривото усещане. И относно суингирането. Иначе е 4/4. На мен все още ми харесва странната комбинация относително. Така или иначе си записах още един вариант според изначалната "безбарабанна" идея и с по-чисти китари, който ми допада повече... http://soundcloud.com/synchu/straight-line-2 1 Цитирай
trendkiller Отговорено Юли 17, 2013 Отговорено Юли 17, 2013 Супер е станало, ако имаше даунлоуд бутон дирекно ми заминава в плейлистата за деня на телефона. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 17, 2013 Отговорено Юли 17, 2013 Абе,Сънчу,аз го чух парчето в първия вариант и се шашнах какво е това разминаване,та спестих коментар,че остатъка ми от мозък действа само на шафъл,е по грамотния колега го е обяснил доста добре. Цитирай
synchu Отговорено Юли 18, 2013 Автор Отговорено Юли 18, 2013 добре де, посипвам се с пепел и оставям вариант 2 с големи букви и вариант 1 с малки букви, защото е приятно (за мен де) крив. ако имаше даунлоуд бутонТова лесно и готово 1 Цитирай
jabs Отговорено Юли 18, 2013 Отговорено Юли 18, 2013 Ама грешен подход имате приятели. Аз, както го планирах, се прибрах, сипах едно уиски, после още едно (разнежен от парчето) и нямах никакви проблеми с ритмиката Подхода е важен! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 18, 2013 Отговорено Юли 18, 2013 Не ме убивайте с камъни, ама втория вариант повече ми хареса... Цитирай
synchu Отговорено Юли 18, 2013 Автор Отговорено Юли 18, 2013 ^ и на мен като че ли ^^ това говори по-скоро за качествата на питието, отколкото на парчето Цитирай
jabs Отговорено Юли 18, 2013 Отговорено Юли 18, 2013 ^Хахаха. Не си прав. Доброто настроение идва само след консумация на качествени продукти, и наливни, и музикални ! Вече сериозно, и аз се присъединявам към феновете на правия вариант Цитирай
Recommended Posts