me6 Отговорено Декември 15, 2015 Отговорено Декември 15, 2015 Имам 5 аудио трака на един проект и искам да ги запиша в един трак и да го експортирам от DAW , в случая Sonar 8.5 . Инсертвам нов трак пускам го на запис и нюню. Пробвам всевъзможни комбинаций на входа но не постъпва никакъв сигнал. Някакъв съвет да ми дадете . Цитирай
juveplu Отговорено Декември 2, 2016 Отговорено Декември 2, 2016 Здравейте , аз имам един проблем със Midi файловете в Cakewalk SONAR . По време на редактиране на миди ноти аз нарязах миди нотите и сега те са в един трак , но като отделни парчета . Когато искам да Експортвам този Midi трак се получава не един трак , а няколко които трудно мога да наглася един след друг като дистанция . Опитах да копирам само ноти , но пак остава на парчета . Има ли начин по който този Midi трак да се Експортва като един Midi файл за да останат по същия начин дистанционирани нотите от различните парчета . Аз съм рязал всичките си песни така и всички тракове са на части . Аз съм правил това във Reason . Там Midi трака е на много части , но когато го експотрвам излиза като един миди файл . В Sonar излизат всички части като отделни файлове .Голяма неприятност . Не вярвам да не е възможно . Просто да излезе като един трак ? Моля помогнете . Цитирай
enuffZnuff Отговорено Декември 5, 2016 Отговорено Декември 5, 2016 (Редактирано) Доколкото разбрах , тези отделни части са : отделни тракове Експорт като миди 1 или миди 0 . Един от двата експортва инструментите на отделни тракове . Редактирано Декември 5, 2016 от enuffZnuff 1 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 5, 2016 Отговорено Декември 5, 2016 (Редактирано) Цитирано точно: Type 1 files contain separate information for each track. For a Type 0 file, however, all the tracks are merged into a single track, although MIDI channel information is still retained. В "Save As" прозореца от падащото меню на форматите може да се избере кой тип да бъде. EDIT: След втори прочит на въпроса май искаш да постигнеш друго: За целта селектирай всички блокове и от right clicк менюто им дай Bounce to Clip Редактирано Декември 5, 2016 от Dilian Nedev 2 Цитирай
me6 Отговорено Май 25, 2017 Отговорено Май 25, 2017 Аз пък имам проблем със Сонар8 и х3. Ползвам ги със digi003 conzole. Изключвам , че не се ползва като контролер, всичко докарах звук, латенция vst та. Обаче курсора не се движи и по този начин не мога и да записвам. Ако някой му е ясно каква е причината ще съм много благодарен. Цитирай
presly Отговорено Май 29, 2017 Отговорено Май 29, 2017 провери си синхронизацията - да не чака външен clock. Цитирай
me6 Отговорено Юли 25, 2017 Отговорено Юли 25, 2017 не става , най -интересното е , че това digi 003 не става и за Sound Forge i Vegas. Може би ако има функция в Дигито да се изключи контролера ще стане , защото има много клавишни комбинации които се в разрез с тези програми. Цитирай
enuffZnuff Отговорено Април 4, 2018 Отговорено Април 4, 2018 Bandlab съживиха програмата. Върнаха и старото име и отново ve нарича Cakewalk И най - хубавата новина, но само за Уиндоус ползватели, е че Cakewalk е напълно безплатен на сайта на Bandlab 1 Цитирай
yamaha Отговорено Април 4, 2018 Отговорено Април 4, 2018 И най - хубавата новина, но само за Уиндоус ползватели, е че Cakewalk е напълно безплатен на сайта на Bandlab Наистина хубава новина, но с уточнението, че върви само на 64 битови версии на Windows. Цитирай
me6 Отговорено Май 13, 2019 Отговорено Май 13, 2019 Имам проблем със Kontakt и повечето от заредените библиотеки. Когато заредя някоя от тях , свири нормално но след . като пусна Сонар 8.5 да възпроизвежда или да записва след това звука става много тих . И като я заредя отново се повтаря същата картина. Въпроса ми е , някой имал ли е подобен проблем и как го е решил. Цитирай
monynikolov Отговорено Юни 28, 2019 Отговорено Юни 28, 2019 Новият Cakewalk Bandlab, според моите разбирания и усещания, е страхотен! И за Уиндоус е безплатен...Надали мога да искам нещо повече! :-) Цитирай
yamaha Отговорено Юни 28, 2019 Отговорено Юни 28, 2019 Да, това сме го коментирали в темата...както и че работи само на 64-битови версии на OS. П.П. Някой пробвал ли е вече техния онлайн мастеринг, че опитах с едно кратко демо (като wav и mp3), но все ми изписва "File cannot be processed"? Цитирай
Recommended Posts