Jump to content
Българският форум за музиканти

monynikolov

Members
  • Мнения

    156
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    9

Всичко публикувано от monynikolov

  1. Здравейте, това е новото парче, което завърших окончателно вчера. Надявам се,че ще ви достави удоволствие!
  2. Много подробно и точно!!! Благодаря за споделянето!
  3. Надявам се да ви хареса.
  4. Здравейте, представям ви новото парче, което направихме с M-Lane. Записът, миксинга и мастъринга ги правих аз. Видеоклипа на песента можете да гледате в раздела за видеа на форума, постнал съм линк в Ютюб. Приятно слушане и весели празници!
  5. Новият ни клип.
  6. monynikolov

    M-Lane - Юни

    А за затихването....Може да сме го поприбързали, наистина
  7. monynikolov

    M-Lane - Юни

    Благодарим, Ицо! Всичко си направихме сами. Аз се занимавам генерално със звука, а Ники Ганчев с китарите и видеото. А за радиата - излиза,че е мега трудно да започнат да те въртят. То това май е най-трудно в цялата одисея...
  8. monynikolov

    M-Lane - Юни

    Клипът към новата ни песен. Приятно гледане и слушане!!!
  9. monynikolov

    Cakewalk Sonar

    Новият Cakewalk Bandlab, според моите разбирания и усещания, е страхотен! И за Уиндоус е безплатен...Надали мога да искам нещо повече! :-)
  10. Да, така е, това с барабаните и аз го отчитам като пропусната от мен възможност да го разчупя още парчето. Просто главата ми беше гръмнала вече и в процеса на работа не му обърнах внимание. Чух го чак след като си починах,но вече го бях качил парчето тук там. Не мисля обаче да се връщам отново към тази песен, каквото се получило, получило. Просто това ще си го кача като "обеца" на ухото за по-нататък да внимавам в този етап на аржиментите. :-) Иначе работя със Сонар Х3 като хост. Барабаните ги пиша със Супериър дръмър 3. Ползвам нещата на Фаб филтър, Саунд Тойс и Т-ракс основно, както и АПИ на Уейвс.
  11. Ееееееееее, благодарско голямо!!! Радвам се,че даваш такава оценка. Това ми дава увереност,че не стоя на едно място и има смисъл във всичките усилия!!! Още веднъж, благодаря, Ице!!!
  12. Вече можем да представим новото си парче Breath https://www.youtube.com/watch?v=mmMvcCaYR7I
  13. Ако помещението, в което ще слушаш не е много малко като площ, препоръчвам 8 инчови монитори. Бях преди и с 5ци, но ниските честоти не ги чувах много добре. Сега нямам оплаквания. При всички случаи обаче трябва да помислиш за акустично третиране на стаята. С тези монитори съм към момента. : http://www.jblpro.com/www/products/recording-broadcast/3-series/lsr308#.XJs7cf0zbcs
  14. Благодаря ти за хубавите думи,Ице! Има резон в това,което казваш за високите. Въпрос на усещане по време на мастъринга е. Вече няма как да го пипам, но за следващото парче ще го имам предвид. :-) Поздрави!!!
  15. Здравейте! Успяхме да завършим първия видеоклип на нашата формация! Поздравяваме всички вас!
  16. Най-накрая, след като повече от половин година не бяхме записвали, успяхме да завършим новото ни парче, което се нарича Winds Of Wax. Надявам се, че ще ви хареса и ще ви донесе добро настроение! :-) Бъдете щастливи, музиката е радост и живот!
  17. Едно парче, което написах за конкурса на БНР "Пролет 2018". Според регламента трябваше да го пазя в "тайна" до края на конкурса.За съжаление песента достигна до финала, но не успя да се класира за него и финалния концерт. Така че смятам, че мога вече да наруша "тайната" и да ви запозная с нея. Благодаря отново страшно много на моя приятел Коко Ганчев за поредните прекрасни китари, които измисли и изсвири. Песента се нарича "It`s You", направихме я с много желание и любов.:-) Бъдете здрави и щастливи!!!
  18. Вече десетина години не е коментирана темата с фестивалите и конкурсите за авторска музика в България. Освен конкурса "Пролет" на БНР и "Бургас и морето", някой знае ли за други такива събития?
  19. Благодаря ти за мнението! Наистина като слушам сега, няколко дни след микса, реверба идва малко повече на сакса!
  20. Снощи завършихме последното ново парче от проекта M-Lane Project. Китарите отново записа най-добрия китарист сред нотариусите в България - Николай Ганчев ☺. Този път се включи още един музикант, Анатоли Ангелов - тенор саксофон.Останалите инструменти, вокали, микс и мастъринг са мое дело. https://youtube.com/watch?v=dJl0XAkaIcU
  21. Благодаря ти,приятелю! Мъчим се тука да правим нещо :-) За високата среда...да, често прекалявам там без да се усетя...За следващото парче ще се следя по-стриктно :-)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.