Glacierise Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 Хехе, оправих го Дръпнах си Sonar 4 Power, и като порових в нея, открих ключа от палатката. Триаало да се побъзикам с дръм мап мениджър-а Цитирай
!draka! Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 Cakewalk Sonar v5.0 Producer Edition Моля за мнения от тези които вече го притежават Цитирай
7thString Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 Ами от всички програми, които съм преглеждал, тва е единствената сериозна! Всичко други(разни кюбейЗи, фрути луупове и т.н.) са само шарения Цитирай
ecmjazz Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 (Редактирано) Лелееее, недей така бре, човек. Да слагаш Кюбейс в един кюп с Фрутито, че даже и да казваш, че било само шарения. Айде моля ти се недей така. Иначе на Сонар съм пускал 4-та и Кюбейс ме кефи повече. Сега обаче ми стана интересно да погледна Сонар 5.. Редактирано Октомври 6, 2005 от ecmjazz Цитирай
synchu Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 (Редактирано) ецм...Изпревари ме .... а бтв. Фрути въобще не е шарения... а бтв2. да кажеш, че "Сонар" е единствената "сериозна" програма е доста гръмко. Аз лично съм му сериозен фен на Сонар, поради разни причини, които ако някой се интересува ще споделя, но даже и аз не бих се изцепил така.... 5-арката има сериозни енхансмънти (освен обичайните рекламни бла-бла за 64 битов целочислен енджин) ама още не съм я преглеждал... Редактирано Октомври 6, 2005 от synchu Цитирай
!draka! Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 разни кюбейЗи са само шарения :wow: :wow: :killyou: :killyou: :killyou: Недей така ,че ще те линчуват бре!!! Относно питането ми за Cakewalk.Sonar.v5.0.Producer.Edition.. Видях го в twins и реших да го "грабна" но се замислих , когато видях , че е 2.35 GB и за това питам. Струва ли си дърпането или не. Цитирай
7thString Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 Мнението ми за кюбейса е от предната ми машина- понеже не беше кой знае какво и голяма част от RAMа заминаваше именно заради шарения му интерфейс... пробвах всякви настройки, бърках му в shell-а, абе всичко орязах само и само да остане "еднообразен сив прозорец" ама на- пак натоварваше машината. В същото време Sonar-a успях да го орежа така, че да заема два пъти по-малко ресурси, съответно на старата щайга всичко си вървеше идеално. Та затова казвам Просто не съм фен на "куул" интерфейсите. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Октомври 6, 2005 Отговорено Октомври 6, 2005 (Редактирано) Дълбоко уважавам Steinberg. Но... Cakewalk вече харесвам и предпочитам повече. Кюбейз не може да се приравнява с Фрути, но хем гълта повече ресурси, хем интерфейсът товари зрението повече. Освен това, Sonar ми се струва по-интуитивен. Редактирано Октомври 6, 2005 от Stone Цитирай
ecmjazz Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 (Редактирано) Мисля, че рискуваме и тук да подхванем вечния спор кой хост е най-добър, който в същност няма еднозначен отговор и само ще си приказваме неща, дето вече са казани. Може и така да е ама разликата от 25 МБ ако имаш 1 ГБ такива не е толкова съществена. А сепциално за товаренето на зрението - ако не знаете, в Кюбейс SX3 има възможност да си настроиш цвета на интерфейса абсолютно свободно и по твои предпочитания, така че това не е проблем. Ама пак много офтопик стана. Я кажете по-добре какво аджеба е новото в Сонар 5 освен 64-битовата поддръжка и защо е толкова голям? Редактирано Октомври 7, 2005 от ecmjazz Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 7, 2005 Автор Отговорено Октомври 7, 2005 Свалил съм го рпеди 100 години, а нямам място д аси го разархивирам даже, дееба Днеска ше поорежа хард-а и... Цитирай
7thString Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 Я пратете едно ЛС откъде сте го свалили, че си прецаках инсталацията на моя Цитирай
!draka! Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 Видях го в twins :read: четете Цитирай
fifcho Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 На мене ми се струва, че му е префалена работата на тоя Sonar. Цитирай
Recommended Posts