PlamenM Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 не знам дали ще има вход, но ако има, не бих имал нищо против ако с някакво нормално заплащане , стане възможно да има такива събития по често.... Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 13, 2006 Автор Отговорено Октомври 13, 2006 (Редактирано) ВХОДА Е СВОБОДЕН.....и безплатен....май го бях споменал някаде по нагоре... Редактирано Октомври 13, 2006 от rudibass Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 Айде на джема ! Моля,за да няма недоразумения - барабанистите които ще идват да си носят чинели :exclaim: :exclaim: :exclaim: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 (Редактирано) Ще мога да дойда чак към 18ч и ще трябва да пропусна чека! Но ще дойда и ще ми се пее! Редактирано Октомври 14, 2006 от CorvusCorax Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 аз няма да дойда днес се скарах с нашите и ме одрязаха приятно прекарване и надявам се следващия път да не ви хлъзна така още веднъж извинявайте със здраве :green: Цитирай
SPAF` Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 ха-ха, чакаме джемърите да се върнат у дома си за да ни разправят как е минал първият форумен джем Цитирай
Vertigo Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 (Редактирано) жалко че никой не се е сетил да го заснеме примерно.иначе и аз не можах да отида нищо, следващия път Редактирано Октомври 14, 2006 от Vertigo Цитирай
DanelectroDC Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 Да бе, ще е супер йако, ако има някой буутлег от тоя джем. Видео, тва онова. Или поне сникмки. Ще се радваме! Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 джема беше супер як трябва да благодаря на рудибас и на карузо за организацията , техниката ,абе за всичко което направиха тази вечер!!! гитар киипър снимаше с камера така че ще има видео Цитирай
SPAF` Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 eeeeee, супер! да се обработи и да се качи някъде ще се гледа задължително, браво пичове, задължени сме ви Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 (Редактирано) Оййй и яз гу искъм тоя запис!!! Оти лудница стана деееба!! Дали само аз не се чувах.....или при сички бе така......но накефих се(Не от това че не се чувах де.....от останалото ) Ора пяха.......свириха....... но най-напълниха ми душата РудиБас и оня пича накрая с чървената китара и кърпата на гла'ата иначе немаше лаба'о сички луди беха.....но тея двамата най-фпечатление ми напра'иха! Редактирано Октомври 14, 2006 от Old_shetarhand Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 За следващия джем си взимам отпуск! Как се нервирам, когато съм на работа, а има такова мероприятие. Така става и с форумните срещи, затова никакъв ме няма Записчето и аз искам да го видя Предполагам Гого ще го получи и от него ще го полазя Цитирай
MDFk Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Забавно беше, в това няма две мнения! Видяхме се, посвирихме си, напарвихме си кефа, потомозихме съседите, попихме бира...какво повече му трябва на човек? Още веднъж благодарности на rudibass и Caruso, за това че организираха това събитие , както и за всички идеи които имат за в бъдеще! едит: искам да благодаря и на всички участници! Без тях купона нямаше да е на 6! Цитирай
Recommended Posts