Hillbilly Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 Мен само мънинко ме е яд че одих в 13 часа пък си зех половинка водка и после още половинка (естествено не я излочих 'сичката) и бирички пийнах 2,3 та си се вижда. Но за сметка на това пък ми беше супер забавно Ай,ся,не се оправдавай Що ли не дойдох да помагам с водката.. :wall: :wall: Цитирай
musicman Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 Снеже, това дето ми викаш "Шефе"- ще го преглътна ... ама стига си се оправдавала с мен Хората те караха да излезеш да пееш а ти се дърпаше доколкото си спомням още докато имаше 2 микрофона. И не на последно място.... който не е дошъл на чек - негов си е проблема Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 Мен само мънинко ме е яд че одих в 13 часа пък си зех половинка водка и после още половинка (естествено не я излочих 'сичката) и бирички пийнах 2,3 та си се вижда. Но за сметка на това пък ми беше супер забавно Ай,ся,не се оправдавай Що ли не дойдох да помагам с водката.. :wall: :wall: Ми що? Цитирай
Snowwhite Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 Снеже, това дето ми викаш "Шефе"- ще го преглътна ... ама стига си се оправдавала с мен Хората те караха да излезеш да пееш а ти се дърпаше доколкото си спомням още докато имаше 2 микрофона. И не на последно място.... който не е дошъл на чек - негов си е проблема Един приятел навремето мъдро и дълбокомислено заявяваше - "Да пием, за да преглътнем..." Никой не ме е карал, докато са били два микрофопните - имаше си "Смок на дървото, баничка с боза" и си се наредиха хората да си го пеят, после закрихте тежката част на пеенето и прибрахте покъщнината - стига ме хапали за "добре дпшла" - има още народ, дето да помни кое как беше, 'ма се спотайва, че ви видя как ми изпонахапахте... Нали... Цитирай
Polyphone Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 микрофони имаше бол ама певци ентусиасти не видох за тва не са ваденииначе спокоино и терцет можеше да се изяви та и повече. Бях подготвен-чаках Полифон и компаниа ма ги нема Относно звука-с тая апаратура толко. Пича дет иска по централно място- с удоволствие ще доида ако ни уредиш зала 1 на НДК за без пари с апаратура JBL тносно микрофоните нямам претенции пея на всичко Бате, нали ти обясних, че съм на важна среща. Иначе с голямо удоволствие щях да дойда. Полифоничния змей пп Добре дошле на новата коллежка - Снежанткха! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 Ей, я не ми нападайте Снежанка!!! Имахме намерене да пеем с нея едни двугласи, даже ги изрепетирахме навън, обаче нейсе - казаха че в джаз частта можело да ги пеем, а втория мик изчезна след Смока (искам да подчертая, че Шу ми дължи авторки права върху така използвания художествен превод). Просто не се доредихме... И туйто. Цитирай
badhabittt Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 - "Да пием, за да преглътнем..." АМИН Цитирай
musicman Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 Никой не ме е карал, докато са били два микрофопните - имаше си "Смок на дървото, баничка с боза" и си се наредиха хората да си го пеят, после закрихте тежката част на пеенето и прибрахте покъщнината - стига ме хапали за "добре дпшла" - има още народ, дето да помни кое как беше, 'ма се спотайва, че ви видя как ми изпонахапахте... Нали... Какво хапане бе жена Просто ако бяхте дошли на чек или бяхте заявили какво искате да правите на озвучителя - щяхте да пеете До колкото си спомням никой не върнаха. Хората направиха нещо страхотно и според мен трябва да ги черпим докато не припаднат от пиене Като начало мисля, че стана супер добре. Пък кото пял - пял Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 Готино се е получило вярно е Евала на Rudibass за инициативата...и на Цецо Георгиев за присъствието и готиното свирене...както и на всички останали, който са присъствали Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 21, 2006 Отговорено Октомври 21, 2006 За другия път ми се иска да си домъкна и аз дебелия задник. Ако не за друго поне да зяпам и събирам автографи. И да видеоотразя събитието. Само не знам дали ще намеря съмишленици, че от 5-6 човека, които поканих на последния концерт накрая сам ходих. А чак до Сф не знам... Цитирай
Rock Forever Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Прочетох началото на темата и реших,че се допълва като идея с това което искам да напиша за това поствам тук,а не отварям нова тема. Миналата година се наложи да пиша един проект по култовия предмет Свят и личност,за да завърша и от тогава ми се върти една такава интересна идея в главата,та реших да подхвърля и аз нещо. Крайно е възможно да е споменавано вече и да не съм прочел,но намерението ми е да бъда креативен Та за какво иде реч... Кросроудс Музикант.орг Всички мисля,че сте ако не гледали,то поне чували за този фестивал,организиран от другаря Клептън. Концепцията е същата,името и организатора различни. Едно такова събитие ми звучи къде къде по-културно от повечето бирене фестове,не че имам нещо против тях(като изключим евентуалния чалга контингент) или пък бирата(кат няма алкохол,каза алкохолика в мен ). Групи и музиканти във форума има достатачно,желание за джемче все ще се намери си мисля. Поради наличието на толкова много групи с различна стилова ориентация,може да се спретне нещо в различни категории и различни дни. Ще спра до тук,защото съм изморен и не мисля,че ще родя нещо по-градивно сега. Предполагам разбрахте идеята Всичко това е една хубава мечта,да не кажа цел, и бих подкрепил с 2 ръце и 3 крака реализирането й,въпреки,че не съм в България. Наздраве на всички и нека помечтаем Цитирай
Бицев Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 ^ Това го откривам чак сега: жалко, че никой не е подхванал идеята (дори авторът и не е подръчнал заспалите). Изпуснат е (имайки предвид уводното време от 3+ месеца за подготовка) сезонът на летните фестивали. Ако говорим за сцена/и на открито - все още има шанс за Септември, но при (съмнителното) условие да се почне веднага и активно. На закрито може да се мисли за нещо в 4-то тримесечие, дори (пред-)Коледно... Май, както казваше старшината: "Абе то ентусясти има - ама ентусязам си нЕмат!..." Цитирай
Rock Forever Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Я изненада! Аз пък си мислих,че темата е умряла Да разбирам ли,че има някаква подръжка идеята Цитирай
Бицев Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Я изненада! Аз пък си мислих,че темата е умряла Да разбирам ли,че има някаква подръжка идеята Тя си беше умряла - случайно я открих. А поддръжката я имаш - макар че 'един глас фестивал не прави', както казват. Поне един билет има твърдо 'продаден' дотук, а и ще се радвам да помогна (от разстояние) с каквото мога. Според една друга теория (не и е тук мястото), за да успее една идея са нужни 4 'крайъгълни камъни' - четирима ключови човека. Да видим ще се намерят ли измежду хилядите членове на форума?... . Цитирай
Rock Forever Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Направи билетите 2. Обявяваме общофорумно издирване на Избраните с главен слоган "Do you think you've got the force" Цитирай
Recommended Posts