Jump to content
Българският форум за музиканти

С много зор...


Recommended Posts

Те това е новата ни съвместна творба:

 

С много зор...

 

Аз и Пепинио въртим жички, Антонио - бас-а, а едно приятелче - Геле, пееше в първата ми банда пееB)

 

 

Пънк! B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 54
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Горещ неделен следобед,известно количество бира и няколко калъфа какво правят... B)

 

П.П. Има нецензурни и нечленоразделни "думички". :green:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТРЕСНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ B) Тва парче със съркълс се опитваме да го напраиме от деветдесет и некоя годинаB)Радвам се,че най-накрая успяхме,разбира се с подкрепата на Мефистофел и наи-вече на ДОН ПЕПИНИОB) УДРИИИИИИИИ кефим се много,кефете се и вие:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, ама голямо мазнене пада, кво като има модераторско участие в парчето. Разберете колеги, не може всички да са ВИП :) . Та за парчето. Обективно. След няколко детайлни прослушвания на предложения ми материал, първото нещо, което се набива на уши е текста. Изключителен позитивизъм струи от него, могат да се намерят много истини за съвремието на днешните хора. Проблематичността се състои не в това, че лайното е голямо, а в представата за неразрешимост и ранно падение, която се наблюдава. все пак намирането на изход, даже на няколко възможни решения, благоприятства за цялостното настроение на творбата, която без съмнение мога да определя като епична. Борбата очевидно е тежка и жестока. Без съмнение би излязло прекрасен марш и точно тук идва ролята на авторите, чиято креативност им е позволила да се разлеят отвъд масовите представи за епика и по този начин те изграждат нещо яростно и надъхващо. Много интересен е контрастът, който се получава между бързината на мелодията и тягостната ситуация, в която се намира лирическия герой. Определено се съдържат не едно и две послания, които всеки може да открие сам за себе си. Леките ориенталски нотки ни карат да се подсетим, разбира се не без лека носталгия, но несъмнено и с усмивка, за голям, дебел, мазен и изкючително космат, леко мургав субект от арабски произход, облечен с бял потник, нежно опънат по шкембето му. Всеки сам би могъл да си направи изводи за задника на лирическия герой. Но дали и авторите са си го представяли такъв. Това е малка заигравка с консуматорите на тази творба, която провокира тяхното мислене. Отворения край, както и множеството изводи карат потребителя на съвременната музика да се замисли. А ти, мислиш ли?

Редактирано от Danihell
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пънко нема да умре тва е факт.....особено със такива произведения на съвременния пост модернисти4ен разум

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, ама голямо мазнене пада, кво като има модераторско участие в парчето. Разберете колеги, не може всички да са ВИП :P . Та за парчето. Обективно. След няколко детайлни прослушвания на предложения ми материал, първото нещо, което се набива на уши е текста. Изключителен позитивизъм струи от него, могат да се намерят много истини за съвремието на днешните хора. Проблематичността се състои не в това, че лайното е голямо, а в представата за неразрешимост и ранно падение, която се наблюдава. все пак намирането на изход, даже на няколко възможни решения, благоприятства за цялостното настроение на творбата, която без съмнение мога да определя като епична. Борбата очевидно е тежка и жестока. Без съмнение би излязло прекрасен марш и точно тук идва ролята на авторите, чиято креативност им е позволила да се разлеят отвъд масовите представи за епика и по този начин те изграждат нещо яростно и надъхващо. Много интересен е контрастът, който се получава между бързината на мелодията и тягостната ситуация, в която се намира лирическия герой. Определено се съдържат не едно и две послания, които всеки може да открие сам за себе си. Леките ориенталски нотки ни карат да се подсетим, разбира се не без лека носталгия, но несъмнено и с усмивка, за голям, дебел, мазен и изкючително космат, леко мургав субект от арабски произход, облечен с бял потник, нежно опънат по шкембето му. Всеки сам би могъл да си направи изводи за задника на лирическия герой. Но дали и авторите са си го представяли такъв. Това е малка заигравка с консуматорите на тази творба, която провокира тяхното мислене. Отворения край, както и множеството изводи карат потребителя на съвременната музика да се замисли. А ти, мислиш ли?

Всъщност бате,ти проблем с модераторите ли имаш?И що да е мазане?Трябваше ни некой да накъдри басчето и си викнахме басистче,проблем?Познаваме се отдавна,доста преди съществуването на този форум!!!!Той все пак е музикант на първо място,а след това модератор!!!!!!!!

А за текста,вервайте ми,но никога не съм се замислял над текста,въпреки,че съм го пял стотици пъти:nono: интересно философско анализиране напраи.....браво :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.