Jump to content
Българският форум за музиканти

jokeman

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от jokeman

  1. Не е лошо като идея, но на един дръм енд бейс, ако няма мощна каса и бас, за къде е тръгнал? Просто парчето е празно някак си.
  2. Малко дълго време се чака да започне, иначе като изпълнение много кефи, само дето звучи твърде електронно, за да ми напомня за каквато и да е била история. Барабаните са готски, поне за мен, но отново някак си са твърде агресивни, а създават напрежение само първите два пъти, след това става досадно, равноделното им включване в песента. Обаче като влезат гайдите и песента разцъфва, по моя преценка е добре да съкратиш началото и да придадеш плътност накрая. Липсват ти елементи в средния диапазон, електонните звуци, които се движат отзад са твърде ниски, а гайдата твърде висока, вкарай акорди на брас секция например. И не забравяй, българската народна музика е неравноделна и в това й е чара, иначе и шотландците имат гайди. Накрая песента няма да е зле да я раздвижиш иначе звучи като незавършена пиеса, както почва така свършва. Поздрави и евала!
  3. Радвам се, че новата ми песен започна да придобива популярност из интернета. Можете да я свалите от тук: BGShare Data.BG ArenaBG Software: FL Studio 5, Reason 3, Acid Pro 6. Поздрави
  4. Хаха, абе дружбенци... Блаво блаво.
  5. Никога не е късно Ако ви трябва собствена wikipedia свиркайте, само че ще я направим за различни инструменти не само за китара.
  6. Deep Purple са само на 58мо място, сега какво пък, можеше да са след BEP... Срамота, не знам кой администратор се е съгласил да публикува това и дали на пашапорта му ЕГН-то не започва с 92...
  7. Дам това го разбрах, мерси за коментара
  8. Мерси! Радвам се много, че ти хареса, а също и че отговори, защото се бях отчаял... Другите по 3 страници тема, аз нито един отговор и си викам, не съм за тук аз.
  9. The Internal Laterna - Mirrors Чуйте сингъла от тук: Mirrors Очаквам вашите мнения!
  10. Хаха, стига бе, ние с него сме няма такава двойка на стрийтболче
  11. Много мелодично парче. Хареса ми. Мерсаж Дано още хора да го чуят и да дадат мнението си.
  12. Амм намерих филма... Казва се Bandwagon, въпроса е сега откъде да се изтегли... Пускам якия сърч по сайтове и сървъри.
  13. КЪРТИ! Много яко е! Евала А във филма пееха само за Ан, понеже се римувало лесно.. Да бе да, те от групата са риби понеже... ей колко пъти съм го гледал тоя филм по некоя от кабеларките едно време, много ме кефеше... Велик.
  14. Ха, аз парчето не го намерих, но е хубаво че даваш нещата си... Аз никога не съм свирил добре на каквато и да е била китара, но започнах да си показвам песните чак след две години усърдна работа за усъвършенстване...
  15. Относно семплите - не са семпли, ами синтезатора ми обработен леко Относно солото - не знам така ми хареса да е малко по - засилено, но ще се пипа още Мерси за мнението, постарах се доста над песента.
  16. Ааа и да знаете, че солото е записано без предварителна подготовка, ние можем повече
  17. От две седмици насам моето The Internal Laterna се води вече група, тъй като към мен се присъедини и човека поканил ме в този форум, но за сега той запази анонимност за песента, тъй като по негови думи ми бил окепазил песента с неговото соло. А аз мисля точно обратното, мойта акустична китара звучи с типичен електронен перфекционизъм и всичко останало също, а това соло добавя човешкия фактор и песента изведнъж става много по - жива. Това ми е една от най - добрите песни от предстоящия албум и Ви я представям и на Вас да кажете какво мислите. За The Internal Laterna: Вече сме официално трима човека, аз, китариста и едно прекрасно момиче, което занапред ще работи с нас, като певица В момента довършвам и работата по сайта на групата и ще имате достъп до голяма информационна и музикална база, а в самия сайт ще имате даже възможност да представяте собствената си музика и да заемете участие Очаквам коментарите Ви относно песента Благодаря! http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=544169 *Препоръчвам Ви да изчакате плеъра да зареди песента докрай, за да не Ви прекъсва. И естествено е за предпочитане да пуснете версията с високо качество.
  18. Охаа аз ще се радвам на тия моменти и за Вас момци! Евала за тва Word Up, знаех си, че KоЯн са гепили идеята от некъде да напраят кавър на тая песен, хахах
  19. jokeman

    FL Studio

    Еми не разбрах точно какво се иска последно, но ако ти трябва нещо - в скайп съм joke_man, работя на много програми включително и на фрутито от 2 години някъде и мога да ти помогна мисля...
  20. Има ли вокоудър на АсидПро 6? И ако да как да го приложа на записан глас?
  21. Ами звука на песента, ме кефи така, защото това и беше идеята, да е по - ретро, но да е премесено с модернизъм (все 1 си слушам учителката по музика от преди години и тя така ми говореше за някакви жанрови преплитания на епохите... )
  22. Лелеее, напомнихте ми за Контрол, давайте все така
  23. THE INTERNAL LATERNA - PINK BONDAGE (SHORT VERSION) Или едно от танцувалните парчета от бъдещия албум в съкратена версия. Приятно слушане и очаквам мнения, но не само такива за обложката. MySpace: http://myspace.com/theinternallaterna BANG: http://www.bg-sonic.com/members.php?id=158 (И на двете места трябва да си я избере от списъка по заглавие.) Благодаря за загубеното време от Ваша страна и ако искате напишете някой коментар, но да предупредя че това е клубно парче, рядко правя такива, но ги правя и който не обича такава музика може да си спести 5те минути . The Internal Laterna - When I Met God http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=10381
  24. jokeman

    Visa

    Наистина е много готино парчето, само че защо не разнообразиш ритъмната част?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.