Baby Thomas Публикувано Февруари 18, 2013 Share Публикувано Февруари 18, 2013 Това е едно относително ново и доста интересно видео на добрия наш познайник Rob Chappers. Enjoy! П.П. Когато преглеждаха собствения си запис беше малко досадно, та може да попревъртите малко, но последните няколко минути са също много интересни! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Февруари 19, 2013 Share Отговорено Февруари 19, 2013 Така се избира китара. Без да е включена в началото. Разбира се дали има добър резонанс. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Февруари 19, 2013 Share Отговорено Февруари 19, 2013 ^ ,ей,ама се радвам,че мисля по същия начин като теб -човек с толкова познания и опит,една китара не пее ли отдървото не става. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Февруари 19, 2013 Share Отговорено Февруари 19, 2013 (Редактирано) Дам - там е характера на китарата Също е важно човек да се вслуша в есенцията, където обсъждат колко голяма роля играят субективните фактори в/у възприятията - виждаш една скъпа китара - по дефолт е хубава. Виждаш нещо евтино, или с надпис стаг/берингер, и автоматически е отвратително(на звук). Редактирано Февруари 19, 2013 от 7thString Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 19, 2013 Автор Share Отговорено Февруари 19, 2013 Прави сте, точно затова реших да пусна клипа. Дано повече хора се загледат и си извадят изводи. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Февруари 20, 2013 Share Отговорено Февруари 20, 2013 Мда, Класик Вайб серията се оказа добър ход. Гледах това видео няколко дни след като си взех Скуайър Класик Вайб Тинлайн Теле и съм съгласен с пичовете. Ми което си е така, така си е - направо е на нивото мексиканския ми Фендер, в някои отношение дори ми харесва повече. А това, че пише Скуайър нито ме дразни, нито я прави по-лоша. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Февруари 20, 2013 Share Отговорено Февруари 20, 2013 Мексико теле съм имал и беше чудесна китара,като изключим евтината електроника. Седемструнния,сто пъти е писано-при скъпите китари от 10 ще намериш една да не е кой знае какво,а при евтините от 10 една ще е читава. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 20, 2013 Share Отговорено Февруари 20, 2013 Има добри, има и кофти китари, независимо от марката. Просто при "утвърдените" кофти китарите са по-малко. Сдобих се чрез форума с Мекс страт, в момента е с Barfuss pickups & Gotoh tremolo, в МОЯТА класация е доста по-напред от повечето American strats (с малки изключения). Има разбира се неща, които правят впечатление като разлики в изпълнението, но не е фрапантно. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts