DamianMihaylov Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Ще ми кажете ли, ако някой знае най-добрия, или просто много добър лютиер в България? Че съм планирал да ми обработи една китара, а не знам при кого точно да отида... Цитирай
agrogrind Отговорено Януари 6, 2013 Отговорено Януари 6, 2013 (Редактирано) ЛинкОстаналото оставям на теб. Преценявай сам дали е добър ! П.С. Прегледай цялата темаПоздрави ! Пешо Редактирано Януари 6, 2013 от agrogrind Цитирай
7thString Отговорено Януари 6, 2013 Отговорено Януари 6, 2013 (Редактирано) "Най-добър" във всичко надали има - тук във форума има предостатъчно хора, разбиращи добре от занаята - били те специализирани в производството, поддръжката на електрически, или акустични китари, или пък други инструменти. Можеш да намериш инфо за тях като просто търсиш думата лютиери. Редактирано Януари 6, 2013 от 7thString Цитирай
разбойник Отговорено Януари 6, 2013 Отговорено Януари 6, 2013 (Редактирано) Ако уточниш за каква китара става дума ще бъде по-лесно. Ако е електрическа:http://dikaguitars.com http://www.kdbasses.com За класическа или акустична са други специалистите. Редактирано Януари 6, 2013 от разбойник Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 6, 2013 Отговорено Януари 6, 2013 Зависи за какво ти трябва. Ако е за електроника, сетъп, левелинг, смяна на прагчета или други подобни ремонти и си от София, аз или някой от другите софийски колеги, можем да ти свършим работа. Ако става въпрос за счупване или някакви по-особени изисквания, по-добре да се обърнеш към тези, които изработват инструменти. Цитирай
Fats Отговорено Януари 6, 2013 Отговорено Януари 6, 2013 Напиши от къде си и какво точно ще се оправя на китарата. Така въпросът ти е безсмислен. Цитирай
DamianMihaylov Отговорено Януари 19, 2013 Автор Отговорено Януари 19, 2013 Благодаря на всички! Нямам проблем с китарата, просто искам да ми бъде подобрена, изпилване на прагчета, смяна на адаптери и т.н. Отговорите бяха полезни! Ще се свържа с конкретните, които ми предложихте! Мерси! Цитирай
Recommended Posts