jabs Отговорено Февруари 19, 2016 Отговорено Февруари 19, 2016 ^Аре ся да те питам че отдавна се каня: как тоя закачуления с маската пие кафе.. през маската деа? Аватара ти има Фпредвид. Цитирай
bluelemon Отговорено Февруари 19, 2016 Отговорено Февруари 19, 2016 (Редактирано) Ми така леко я повдига, мушка чашката отдолууу.... Абе трябва да видиш трудно е за обяснение П.С. Ама той пие само еспресо в малки чашки, тука само за рекламата се жеби с тоя шварц. Голяма чаша за да е четим надписа все пак. Бабите под 4 пункта не виждат вече Редактирано Февруари 19, 2016 от bluelemon Цитирай
g_vayov Отговорено Февруари 19, 2016 Отговорено Февруари 19, 2016 Гравирана двуслойна пластмаса, или само тъй ми се струва? Цитирай
lyu_records Отговорено Февруари 19, 2016 Отговорено Февруари 19, 2016 ^Тайна ,а и това не е важно, Явор ако има желание може да му ги дам да пробва и метне някой семпъл, че в момента нямам условия. Предложение без обвързване за по бира без никакви кафета 1 Цитирай
jabs Отговорено Февруари 20, 2016 Отговорено Февруари 20, 2016 Зе ми думите от устата Другата седмица 1 Цитирай
synchu Отговорено Март 11, 2016 Автор Отговорено Март 11, 2016 Едно "бързо", поради факта, че времето напоследък е много кът. Последните няколко години записа на бас партиите (освен заради задинструменталното устройство) ми е проблематичен, макар че едва в последно време започнах да му обръщам повече внимание. Най-вече от гледна точка вместването на бас китарата в цялостния микс. Ползвайки помощ от приятел (и знаещ съфорумец), който на всичкото отгоре ми зае Darkglass Microtubes B7K бас драйв, установих(ме) къде е проблема. Липсата на малко "качествен" драйв Бидейки пишман басист Darkglass-a за момента е извън ефективното съотношение цена/умения за мен, та се поразтърсих за алтернативни възможности. След известно проучване, намерих Zorg Glorious Basstar (http://www.zorgeffects.com/index.php/en/products/glorious-basstar-detail). Габриел и изключително знаещ, можещ и готин французин. Публикувал е свободно схемата на ефекта и в небезизвестния tagboardeffects има tagboard layout за ефекта, като самия Габриел отговаря в коментарите по-долу на въпроси. Същевременно продава готов сглобен ефект, пълен кит, PCB, PCB+компоненти. Поради липса на време за организация на придобиването на някои от по-екзотичните (като за БГ екзотични са вкл. и логаритмичните потенциометри) си поръчах пълния кит и го сглобих преди ден-два.Мога да кажа, че съм доста доволен от резултата (макар все още да не съм изследвал и 1/20 от възможностите на 8-те потенциометъра, 6-те dip switch-a, и изведения превключвател на честотните ленти). Интересен дизайн с чудесен резултат. (А B15 все таки остава в планове ).Малко снимки (завършения с копчетата не съм го снимал още ): и звук (не съм басист все пак ): 7 Цитирай
jabs Отговорено Март 11, 2016 Отговорено Март 11, 2016 Нямам лайкове, пу. Това много хеви работа, големо стърганье, той баса достатъчен за цялата песен, от китари май няма нужда Цитирай
synchu Отговорено Март 11, 2016 Автор Отговорено Март 11, 2016 E в записа този е доста преекспониран ефекта. Да се види, че може. Реално в микс нивата разбира се ще са по-ниски, а и драйва (за нещата, които аз записвам) ще е по-малко. Цитирай
lyu_records Отговорено Март 12, 2016 Отговорено Март 12, 2016 Времето вярно е яко кът. Синия дилей-лей-лей-бира-лей-лей на mad professor преди надписчета и затваряне на кутията 3 Цитирай
bluelemon Отговорено Март 13, 2016 Отговорено Март 13, 2016 ^ Аз вече не го ползвам, защото имам на flyrig-а, но дилея е страхотен. Цитирай
lyu_records Отговорено Март 14, 2016 Отговорено Март 14, 2016 PT2399 не е от най-прекрасните чипове, но въпреки това дилейчето не е никак лошо и върши прекрасна работа. Правил съм го по тази схема: Само добавих 100k резистор на изхода (маса/сигнал) щото иначе пука при превключването на байпас копчето. 1 Цитирай
synchu Отговорено Март 25, 2016 Автор Отговорено Март 25, 2016 E той запален де - то се вижда Цитирай
Recommended Posts