tzolov Публикувано Октомври 31, 2012 Share Публикувано Октомври 31, 2012 Легендарните кондензатори на Гибсон се оказаха травестити ..... http://www.mylespaul.com/forums/historics-reissues/118027-historic-gibson-faux-bumblebee-caps.html http://store.gibson.com/historic-spec-bumble-bee-capacitors-two-pack/ 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mairomaster Отговорено Октомври 31, 2012 Share Отговорено Октомври 31, 2012 Не че съм много в течение, но доста на аудиофилия ми блъска историята с тези кондензатори. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Октомври 31, 2012 Share Отговорено Октомври 31, 2012 Хахаха Нищо, аудиофилите пак ще чуват разликата 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Октомври 31, 2012 Share Отговорено Октомври 31, 2012 ^+1к Не само това, но и ще пишат за това, ох, пак ще излезем прости и неуки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Октомври 31, 2012 Share Отговорено Октомври 31, 2012 (Редактирано) А я някой да ме светне, понеже явно съм твърде невеж, каква точно трябва да е ползата от навит кондензатор за 100$? Не знам доколко е наистина сериозна темата, но за такова нещо в САЩ не се ли ставаше милионер за сметка на фирмата? Редактирано Октомври 31, 2012 от 7thString Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 31, 2012 Share Отговорено Октомври 31, 2012 Готино Хората се чудят как да изкарат някой долар. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Ноември 1, 2012 Share Отговорено Ноември 1, 2012 Ами така е, както с кабелите за по 100$, НОС лампите, и т.н и т.н (не фърляйте домати моля). На свинче звънче! По добре да си изтъркаме прагчетата от свирене, поне ще има ефект! 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viksps Отговорено Ноември 1, 2012 Share Отговорено Ноември 1, 2012 Ей, що манипулация отнасяме .... плащаме цените, лапаме мухите и питаме за още ... независимо за какво става въпрос...китари ли, потенциометри ли, мобилни телефони ли или т.нар. "лайфстайл" Още от децата почва ... който има дете знае Дисни канала как зомбира . ..яко реклама и после купувай боклуци за по 100 лева, щото детето ги мисли за най-великото нещо на Земята и страда безумно ако ги няма ... хамстери-нинджи, вампири-кукли, всякаква гадост за 5 лева с масирана реклама за милиони. Ние, уж по-разумни, сме същите ... и аз, де ... не се изключвам от стадото зомбита 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 1, 2012 Share Отговорено Ноември 1, 2012 Наскоро се замислих, че повечето хора, които избиват на аудиофилия, които познавам, са и върли привърженици на нахапаната ябълка Това обяснява много неща... 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 1, 2012 Share Отговорено Ноември 1, 2012 Като толкова ти бъркат в гъза Apple вземи ги купи и закрий, че да мирясаш. На всяка тема намираш как да ги нахраниш. Но все пак това не е Anti-Apple форум П.П. И аз искам всеки мой пост да бъде против Босс, Фендър, Маршал, процесори и т.н., ама се сдържам! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tzolov Отговорено Ноември 1, 2012 Автор Share Отговорено Ноември 1, 2012 (Редактирано) Gibson можеха поне да се постараят да изтрият надписите на вътрешния кондензатор ... За тези пари ръчно бих им навивал кондензаторите и рисувал чертичките шарени ! Е Аз също съм фен на Епъл и двамата Стивове са ми нещо като идоли (още от 85-6 година! ) Отделно сравнението м/у продукт на Епъл и негова имитация е като да сравниш ЖЕНА с Травестит ( сорри Гнусмас ) В тоя сексистки стил Нокия бих ги определил като ... онова дет започва с Чики.... 40 години имитиране на продукти Епъл .. кво да коментираме .... Редактирано Ноември 1, 2012 от tzolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 1, 2012 Share Отговорено Ноември 1, 2012 Имам какво да кажа, но ще замълча по заповед на модератор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Ноември 1, 2012 Share Отговорено Ноември 1, 2012 Като начало не се излагайте да казвате , че Нокиа копира 40 години Епъл , едната компания е мааалко по-дърта от другата и в началото са нямали ама хептен нищо общо по цели. Четете преди да пишете глупости. За кондензаторите - не виждам абсолютно нищо некоретно от страна на Гибсън. Издирили са кои кондензатори са същите като техните , опаковали са ги и толкоз. А тоя пич от линка изобщо не е написал , че е купил от сайта , били са му такива в китарата. За да са им еднакви картинките за wiring сигурно са си ги опаковали и тях. Стига плюхте , живота не е само измама. Гледайте малко по-позитивно и радвайте. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 1, 2012 Share Отговорено Ноември 1, 2012 В случая е чиста измама и нямат оправдание. Учудващо е, че не са осъдени все още зверски за това. Все едно аз да ти продам един портокал и вътре да съм пъхнал круша. Или да ти продам Мотиф, пък вътре да е закачена в куха кутия една ПСР-ка от 150лв - позитивно ли ще гледаш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Ноември 1, 2012 Share Отговорено Ноември 1, 2012 При положение , че тея кондензатори най-вероятно нямат и 0.001% разлика в показателите си , не ме боли особено. Като искам да ми е джиджано вътре в китарката , ще дам стотина долара. Съпоставянето с крушите/ябълки и ПСРки/Мотифи е неоснователно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts