Baby Thomas Публикувано Октомври 9, 2012 Публикувано Октомври 9, 2012 Еми т'ва е. Един психопат свири "Flight of the bumblebee" на 999 ВРМ. Каза, че не го свири на 1000, защото не намерил метроном, който да има 1000 :D http://youtube.com/watch?v=-DMyM7ARJUI 1 Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :surprise: :surprise: Цитирай
viksps Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Впечатляващо, наистина! - ама малко шантаво и безсмислено, според мен ... Цитирай
7thString Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Аз лично още на 170 чувам голямо мазане, нагоре изобщо не чувам някакво разграничение между отделните тонове 6 Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 ^ И аз така. Като цяло не виждам смисъл в подобен род упражнения, а и не се кефя на музикална атлетика като цяло. Ако ще в пет куприлиона bpm да ми свири тоя, пак няма да ме убеди, че музиканства, ами дращи по някви жици там много бърже. Мойте 3 стинки. 2 Цитирай
7thString Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Може би по-достоверно би било с по-чиста бленда, за да се види, че изобщо лявата ръка следи дясната Цитирай
TONY Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Унищожава безшумно, всякакви звукови вредители. 4 Цитирай
Arcturus666 Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Това може да се каже , че е демонстрация на скорост на дясната ръка, щото като го гледам само си влачеше пръстите по грифа. Тука има всичко друго ама не и свирене. Цитирай
chalgasucks Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 мн тъпо според мен,но иначе хвала на пича, че си е загубил времето за да го постигне , но наистина никакъв смисъл Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Да, определено и аз не намирам смисъл в тези състезания, все пак ето това изпълнение повече ми допада - поне няма грешки и е доста по-чисто изсвирено от горния младеж http://www.youtube.com/watch?v=6cGTsX3O-2E 1 Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 На този тип концертите му продължават около 6-7 минути с бисовете... Душица скоростопръстна. Bumblebee on cocaine! 6 Цитирай
Mairomaster Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 В темата която бях пуснал за предния рекорд ме изядохте, че пускам глупости. Сега явно трябва да ядем Baby Thomas, че пуска още по-големи глупости :Р A особено от сегашната ми перспектива, наистина няма много смисъл от такива рекорди. Да взема поне журито DI сигнал, който да се изследва после и да се види колко вярно е свирено. Ама така ме съмнява, че някой ще успее да постигне подобна скорост. Иначе че пича може да свири бързо, може си. Цитирай
7thString Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Абе с толкова мазане и аз докарвам доста bpm, когато от говорителя излиза някакъв усреднено-мелодичен шум Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 9, 2012 Отговорено Октомври 9, 2012 Интересно ще е не да свири заучени парчета ами да импровизира върху смислени теми с тази бързина да го видя. Цитирай
Recommended Posts