FFFDF Публикувано Септември 16, 2012 Публикувано Септември 16, 2012 Здравейте, За пореден път представям на вниманието ви кавър на Иво Папазов. Този път се спрях на следното: Всеки път си казвам, че е време да науча нещо, което не е на Ибряма, ама то не става толкова лесно. Все си харесвам нещо и докато не го науча просто няма мирясване Нещо не успявам да го изкарам в оригинално темпо, та го записах само така, с метрономче. Темпото е 200bpm. Перото, което използвам е Dunlop Jazz III. Поздрави 3 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 17, 2012 Отговорено Септември 17, 2012 Нещо ти насича метронома, може би заради това не става лесно... Цитирай
FFFDF Отговорено Септември 18, 2012 Автор Отговорено Септември 18, 2012 Миналата Сряда някакъв човек ме пита как така са се развили неравноделните размери тук и аз му казах, че нямам представа. Ако някой ме пита вече, ще му кажа, че е заради лошо работещи метрономи. Ето на запад производството е на по-високо ниво и метрономите не им засичат 2 Цитирай
travelcaster2 Отговорено Септември 18, 2012 Отговорено Септември 18, 2012 На запад метрономите не могат да хванат нашите неравноделни размери. На мен много ми хареса твоето изпълнение, така, че дерзай, продължавай да имитираш, докато не изкристализира твоят стил Успех! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 12, 2012 Отговорено Ноември 12, 2012 Много ми харесва изпълнението. Според мен по-нататък можеш да направиш и електрически кавър . Цитирай
Recommended Posts