DeSpeRaTi0N Публикувано Август 16, 2012 Публикувано Август 16, 2012 Здравейите, Свиря на китара от 1/2 година и свиря само по табове и не разбирам много от ноти. Имам една .. партитура или sheet каквото се казва на пиано, което искам да го свиря на китара. Опитах се по слух и горе-долу каквото съм учил в училище (което е уникално малко) и на най-тънката струна ми се получава (свиря в Eb) 19-20-22. Доста височко идва, така че може и в стандарта на свиря. Та идеята ми е - може ли някой да ми "преведе" нотите в таб за китара? Благодаря! http://www.mediafire.com/?nnmtlw3rg3b58h1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 17, 2012 Отговорено Август 17, 2012 Смъкни всичко с октава надолу - 12 позиции "назад" по грифа. Тоест конкретно тези тонове, които си писал, ги изсвири на 7-8-10 фрет. И по същата логика за всичките. Успех! Цитирай
arpan Отговорено Август 17, 2012 Отговорено Август 17, 2012 (Редактирано) Доста височко идва, ..... Височко е, по-добре започни от 7-8-10 на първа струна А щом свириш в Eb, ако искаш да свириш заедно с оригинала, трябва да бъде 8-9-11 Ха, с Baby Thomas сме писали по едно и също време )) Редактирано Август 17, 2012 от arpan Цитирай
Recommended Posts