Jump to content
Българският форум за музиканти

arpan

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара, бас

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Бургас

arpan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Обществена Репутация

  1. arpan

    Facebook страници

    група STOKHOLM www.facebook.com/stokholm.bg
  2. arpan

    Reaper

    Ето по-конкретно, виж отбелязаното място: "Вкарването на ноти" става с двукратно кликване или с натискане на клавиша Insert. Успех!
  3. Височко е, по-добре започни от 7-8-10 на първа струна А щом свириш в Eb, ако искаш да свириш заедно с оригинала, трябва да бъде 8-9-11 Ха, с Baby Thomas сме писали по едно и също време ))
  4. Хааа... Доста тъпо ми стана... Тези, които ме познават, знаят, че не бих си позволил да заблуждавам хората. Аз ЛИЧНО наистина не бях чувал този вариант, но е ясно, че групата е заимствала точно от този кавър. Благодаря на rudibass за пояснението и се извинявам, ако съм ви заблудил, че това е наш вариант. За тези, на които им се четат обяснения: Лятото на 2010 свирих в Слънчев бряг и имах заместник в групата за три месеца. Тогава Стокхолм бяха направили няколко много яки нови кавъра, включително и този. Като се върнах в групата през септември ги научих, но не съм питал за подробности и специално за Umbrella мислех, че е наш вариант... Това е... Сега се сетих за записа, който направихме и понеже ми звучи много яко, го пуснах тук. Знам, че сигурно не всички ще повярват, но бях длъжен да кажа как стоят нещата от моя гледна точка, за да не се създаде впечатление, че групата се опитва да си вдигне имиджа за чужда сметка. Поздрави на всички и
  5. Хе хее Не се сетих Обаче виж, авторските ни могат да се чуят тук, засега безплатно http://www.myspace.com/stokholm-band А и този линк съм го дал по-горе: http://www.facebook.com/stokholm.bg
  6. Забавно, нали? Това е идеята... Да, и пънкарския елемент е застъпен, определено! Благодаря за позитивното мнение За танцуване в колата... не знам... но наживо наистина става яко!
  7. )))) Така си е за самата песен, прав си... Обаче откакто я правим, взе малко да ми харесва
  8. Ето интерпретацията на група Стокхолм на песента Umbrella: Stokholm - Umbrella Записвана е в студио наживо за едно демо, като инструменталната част е изсвирена от групата заедно, записана едновременно на един стерео трак. Няма наслагвания на допълнителни инструменти или корекции на компютъра. Само вокалите са добавени впоследствие, за да има контрол върху смесването. Приятно слушане! http://www.facebook.com/stokholm.bg
  9. arpan

    reaper midi файлове

    На всеки канал трябва да натиснеш върху този бутон и да избереш съответния звук от виртуален инструмент /ако имаш инсталирани такива/. Иначе е нормално нищо да не се чува Ето тук обясняват подробно - към 2:30 мин. е същественото за Reaper:
  10. Пробвай на този екран да смениш отляво на Monitor Mixer:
  11. След като вече съм притежател на Firesound v3, мога да дам само положителни отзиви! Няма да изпадам в подробности - дотук се казаха много неща... Звукът, идеите, изработката - всичко е на високо ниво и напълно си заслужава парите. Поздравления!
  12. @Baby Thomas: Пробвах RedWire! Супер е!
  13. Ето и подробния резултат, както обещах: Проби за различни кабинет симулатори Опитите са подредени така: 1. Без НИКАКВА симулация - ясно, че е много смешно... само за сравнение 2. Симулатора на Nova System - май са го направили колкото да има нещо :-) 3. Симулатора на Blue Ripper - по-добре 4. Симулатора на Behringer - според мен е още по-добре 5. Recabinet - тук е ясно... :-) При Recabinet има доста възможности и настройки. Тази, която съм ползвал е набързо избрана - може и много по-добре.
  14. Да, имаш право. Ще пусна довечера. Просто останалите варианти ми се сториха смешни в сравнение с този.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.