MDFk Публикувано Юни 15, 2012 Публикувано Юни 15, 2012 http://www.rondomusi...rpro1030lg.html Знам, че тук повечето сте фенове макс на 7-маци, но това си струва да се види най-малкото за майтапа. Скъртих се от смях на тая десятка, честно! На всичкото отгоре, като че ли едва вчера пуснаха девятката. А защо такова заглави на тема? Откраднах го от 7string.org Нека флуденето започне сега! Цитирай
chalgasucks Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 (Редактирано) MOnsteeer!!! Аз много харесва това , искам да пробвам определено , а моята мечта си остава http://www.rondomusic.com/intrepidpro830ebcharcoal.html Редактирано Юни 15, 2012 от chalgasucks 1 Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 Хаха, леле... Слуховете в определени среди гласят, че банда от басисти с пяна на устите обикалят по метъл концерти и цепят с брадви всяка летва с повече от 7-струни, внимайвайте... 2 Цитирай
Annonnymоus Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 На мен ми се струва, че до някоя година вече няма да има разделение между китарите и бас китарите, а всички ще свирят на 10-таци и 11-таци, само че различни партии. Пък като нищо може и да се сменят, направо си го представям как на припева китариста почва да свири бас партията, и обратното. И все пак е за предпочитане това да е бъдещето на китарите, а не някакви дигитални простотии. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 флуденето веднага почва - уж сме български форум ,модератор ти пуска тема на чужд език,а ако пуснеме по хаплив коментар ни трият мненията ,е затва ви пиша на неграмотен диалект,защото форумчито може и да е бащиния на некой,ама па ние мое да искаме на руски да ни пускат темите и .. може би трябва да имаме свобода на изказване,ако не се псуваме директно Как да е,това ще бъде изтрито,Ай ноу. 2 Цитирай
Lathron Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 Много им се радвам на такива, винаги съм искал дъска за гладене със струни Цитирай
programista Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 супер...но мисля, че стандартно настроен 8-мак покрива същия диапазон. само дето почва от F# , но който е мераклия може да си го дропне до Е.. Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 Интересно ми е обаче колко ще е "удобен" грифа на това? Иначе извращение, да. Аз и 7-маци не харесвам, но за тях поне има някакво обяснение. Това да вземеш цялата бас партия вече май няма. Цитирай
programista Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 по-яко щеше да е ако има отделни адаптери за тънките и дебелите струни или поне да могат да се сплитват вертикално и да има възможност да се извеждат към различни апаратури - една за китара и една за бас... ма и така бива. Цитирай
Planeswalker Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 Хаха, леле... Слуховете в определени среди гласят, че банда от басисти с пяна на устите обикалят по метъл концерти и цепят с брадви всяка летва с повече от 7-струни, внимайвайте... Повече от 4-ри, да сме точни! И ги броим на 2 пъти - едно, две, едно, две.. така че стават грешки... Иначе всички помним това Цитирай
Heartman Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 Добре бе и какви ръце ти трябват за да свириш на тая арфа?Сигурно като на Вай само че х2 Цитирай
Recommended Posts