mozart27 Отговорено Май 26, 2012 Автор Отговорено Май 26, 2012 Хвърлих и май ще си вземам поотделни адаптори, дори намерих и стабилизирани в нета, но не знам доколко са добри. Иначе куфарчето ще си го взема 100% Ето за този адаптор става въпрос. Да ми кажете дали става за целта и дали е читав. Аз виждам само, че е стабилизаран, но дотук
blr Отговорено Май 26, 2012 Отговорено Май 26, 2012 Защо не се свържеш лично с Nikifena, ще получиш възможно най-доброто за парите си. Пиша го от личен опит. 2
SviStyle Отговорено Май 26, 2012 Отговорено Май 26, 2012 Ако си вземеш педалборд на Берингер, единственото нещо, което получаваш е една мнооооого скъпа коруба. Захранването и пач кабелите не стават. По-добре си помисли за хубав рак (куфар), захранване и готини кабелчета. Да вярно ще излезе малко по-скъпо, ама няма да има ядове. Тези пари така или иначе ще ги дадеш, та защо и ядове да береш?
mozart27 Отговорено Май 26, 2012 Автор Отговорено Май 26, 2012 Така де, нали ви моля да ми предложите нещо читаво Дори и да е малко по-скъпо, все пак да е качествено.
mozart27 Отговорено Май 26, 2012 Автор Отговорено Май 26, 2012 Е, да не е за някакви хипер-мега суми Никой не ми отговори дали онези адаптори са читави. Ако стават, ще си сглобя нещо в една кутия, та дори и диоди ще има, за да свети кой е включен
Evtim Djerekarov Отговорено Май 27, 2012 Отговорено Май 27, 2012 Никой не ми отговори дали онези адаптори са читави. Едва ли някой би се наел да ти отговори по картинка. Сам разбираш, че данните Входно напрежение, изходно напрежение и изходен ток не казват абсолютно нищо относно стабилността на изходното напрежение, честотата на работа на конвертора(ако е инпулсен) и други важни за аудиотехниката параметри.
mozart27 Отговорено Май 28, 2012 Автор Отговорено Май 28, 2012 Е, можеше някой да е вземал оттам и да има впечатления. Свят голям
Baby Thomas Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Точно това не съм пробвал, но прогнозирам лош за теб изход от битката. Това че е стабилизиран не значи, че е и добре филтриран. А за аудио има голямо значение. Напоследък продават разни импулсни захранвания, които са стабилизирани, но за аудио или шумят или свистят или разни други гадни звуци пускат. И като го усилиш с ефекти/АМР и става красота. Наскоро един познат си взел някакво подобно и добре, че му е трябвало да храни МИДИ педалиера, защото с китарен ефект е изкарало "завидни честоти"...
mozart27 Отговорено Май 28, 2012 Автор Отговорено Май 28, 2012 Ясно, лоша работа... Ще видя това на Беринджър как ще е и ако е зле ще го мисля...
L.K. Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Първо се свържи с НикиФена - поне да си наясно какво изтърваш. 1
lyu_records Отговорено Май 28, 2012 Отговорено Май 28, 2012 Ясно, лоша работа... Ще видя това на Беринджър как ще е и ако е зле ще го мисля... Ники мама, май ще свириш на батерии!
blr Отговорено Май 29, 2012 Отговорено Май 29, 2012 Не ми е ясен смисълът на темата. Има питане, двама души препоръчват едно и също нещо, но питащият си е наумил нещо и упорства. Доколко е смислено да похарчиш 1000 лв за ефекти и да ги захранваш с някакъв боклук, само за да спестиш 20-30 лв. След като няма чуваемост, по-добре е да се заключи темата. 2
MaPuHcKu Отговорено Май 29, 2012 Отговорено Май 29, 2012 И аз ще се включа в хора "анти-беринджър". Сега, не знам какво слагат в педалбордовете си, но ако е импулсно едва ли е по-различно от това, което продават самостоятелно. Нашият китарист си взе такова. Свърза точно 3 ефекта към него - CryBaby, един цифров дилей и един дист на Boss. Чуха се неща, които ми напомниха за едно време, когато програмата на телевизията още не беше започнала. Едно яко свистене, общо взето. Хем това е захранване, дето се продава като захранване за китарни ефекти! В момента човека свири с това и е доволен: http://t-rex-effects.com/products/power-supplies/fueltank-junior-1.aspx 5 изолирани изхода на 9 волта и супер компактен като размери продукт. За малки педалбордове е супер. Също така подкрепям идеята да се свържеш с фена и да видиш какво може да ти предложи, аналогично на това, което постнах. Сам видя, че има представа за какво говори И, да, blr е прав! Предвид листа от ефекти, който си съставил, аз казвам - откажи се засега от един, който най-малко ти е нужен, и за тези пари си вземи хубаво захранване. Няма да съжаляваш. Като събереш после пари ще си наваксаш с едно камионче.
deadman_walking Отговорено Май 29, 2012 Отговорено Май 29, 2012 Ако се изтрият постовете на всички , оставяйки само тези на питащия, ще се получи чудесен монолог ала Мариус Куркински. mozart27 решенията на проблема са ти много, и свързани с пари (за много ли....?). Аз ще се присъединя към казанот досега от blr и L.K., защото ще ти излезе най-изгодно в съотношение цена качество, ще стане по- бързо от това да чакш пратка от чужбината. Ако не знаш как да се свържеш с Ники, ето : http://www.n-audio.net/contact . (Дано не ми дърпат ушите за този линк). А пък ти можеш да направиш и като мен, да събереш двадесет различни видове адаптери, кой от кой по шуямщи. 1
Recommended Posts