Acei Отговорено Май 10, 2012 Отговорено Май 10, 2012 не ти казвам писал съм "горе долу да се ориентираш" и да ти кажа клипчето тоговаря на истината слушах ги доста дълго време преди да се реша да взема Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 11, 2012 Отговорено Май 11, 2012 Аз бях само финансов посредник. Опитаха се да ми обяснят нещо, но беше от типа "46-тия хармоник се губи нещо..." Цитирай
Acei Отговорено Май 11, 2012 Отговорено Май 11, 2012 ахха а поне моделите, които пробвахте можеш ли да споменеш и да гледма добре си поразчистил темата помолих дългия да напише впечатления от бойното прасе - той помоли за среща и я получи аз ще се радвам да се открият и други теми за други производители на адаптери Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 11, 2012 Отговорено Май 11, 2012 Първо Holydiver, после Cold Sweat. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Май 13, 2012 Отговорено Май 13, 2012 Уорпига е оръжие за масово унищожение, което не бихте искали да попадне в противника. Помолих Acei да го пробвам и ми отнесе главата. За бясна тресня, с каквато обикновено се занимавам е може би най-доброто решение - според мен отвява EMG-тата с дефиниция и характер. Разбира се, в различини китари би звучал различно, както и на различни уши. Това си е мое мнение - убийствени адаптери за хайгейн смърт. 3 Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 6, 2021 Отговорено Юли 6, 2021 Преди няколко дни подмених JB адаптера в моето Burny с Brute Force на Bare Knuckle. За сега съм доста доволен, много отчетлив адаптер със стегнати ниски честоти. Къстъма звукна отлично [emoji41]Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 6, 2021 Отговорено Юли 6, 2021 Ето един кратък запис с диктофончето на телефона ми:https://drive.google.com/file/d/1ngKBWQLfZVCkFgqx4nsikyXHdBGcJKLQ/view?usp=drivesdkБърни къстъм -> ориндж микро терър -> 2х12 харли бентън каб с маршал говорители.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 22, 2022 Отговорено Декември 22, 2022 (Редактирано) Таз' тема май умря през 2012г А и с цените на адаптерите в наши дни...до някъде разбираемо. Преди 2 месеца си поръчах от Bare Knuckle адаптер Nailbomb. Дойде в срока, който бяха заложили. Монтирах го, доволен съм как звучи. Това, което ми направи впечатление е, че тези адаптери са много чувствителни към височината спрямо струните. Със сигурност това е нещо, което трябва да се вземе предвид преди да се тръгне да се връща поради нехаресване. Редактирано Декември 22, 2022 от chris_barnes 1 Цитирай
bulby Отговорено Декември 30, 2022 Отговорено Декември 30, 2022 Аз съм имал Aftermath, Black Dog и Riff Raff на бридж позиция в 3 различни китари - винаги са били най-добрите хъмбъкери, които съм ползвал 👌,и то за съвсем различни стилове/тон! Мисля скоро да пробвам и Rebel Yell на бридж позиция на моя Sire T7. 1 Цитирай
Voidhanger Отговорено Декември 30, 2022 Отговорено Декември 30, 2022 Вчера гледах това интересно видео по темата. Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 30, 2022 Отговорено Декември 30, 2022 И аз го гледах Глен. За себе си има право, само че, адаптерите не променят толкова много сигнала при запис, а по-скоро усещането на китарата при свирене (това дали по-лесно излизат флажолетите например). Let's face it - колко от нас записват албуми всеки месец, и колко си свирят просто за кеф? И това не го пиша, защот' съм дал почти 400лв за беарнъкъл Тук хавата е малко като, ако сравниш гибсън лес пол и епифон лес пол с еднакви адаптери, записани през пиви 5150 и тюб скриймър, дали ще чуеш разликата между двете китари в микса - еми не. Ама дали ще ти е по-кеф да свириш на гибсъна..? Вероятно да. Цитирай
Trysth Отговорено Декември 30, 2022 Отговорено Декември 30, 2022 Всеки си преценява за себе си. Имам 1 китара със SD и 3 със BKP. През последните 4 месеца свиря предимно с китарата със сеймури и определено чувам разликата, а все пак не говорим за нисък клас адаптери. Всичко, което не е с BKP ми звучи запушено и недефинирано. Разбира се, че на запис няма абсолютно никаква разлика, особено след сто тона гейн, но свирещият определено усеща най-добре. 1 Цитирай
Voidhanger Отговорено Декември 31, 2022 Отговорено Декември 31, 2022 (Редактирано) Да ви кажа честно, ако китарата е 1.2 на 6-та на 12-то и ми звучи добре, ич не ми дреме дали ще пише гибсън, джипсън или гордън шамуей. Всичко останало е суета и робуване на марки. Глен поне си казва право куме у очи всичко и не спестява. Сигурно много народ го боли от това. Редактирано Декември 31, 2022 от Voidhanger 1 Цитирай
Recommended Posts