Hillbilly Публикувано Април 20, 2012 Публикувано Април 20, 2012 Айде налазвайте стандартите за спорта,стига сме чешали езици, тракче - http://www.guitarbackingtrack.com/play/jamtracks/blues_shuffle_in_ g.htm А аз си знам същото,и пак с микрофон за скайп и без ефекти - http://www.esnips.com/displayimage.php?album=2999074&pid=33973878#top_display_media Цитирай
viksps Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 Ей, човече, благодаря ти за този сайт - не го знаех ... :-) :-) :-) Цитирай
emosms Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 .. прекалено е стандартен трака Не че е лесно да развиеш и градираш соло до ефектна кулминация, със хубава фразировка, в какъво и да било стил Поздравления за изпълнението, саунда, интонацията . Образцово! Цитирай
viktor.velikov Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 Малко извън темата. Много ми е полезен сайта, аз си харесвах това: http://www.guitarbackingtrack.com/play/red_hot_chili_peppers/dont_you_ever_leave_jam.htm Може ли някой да ми помогне и да ми каже в каква гама е? Цитирай
Басурендер Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 (Редактирано) ^ F/C G Am т.е ла минор / до мажор Редактирано Април 21, 2012 от Басурендер Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 21, 2012 Автор Отговорено Април 21, 2012 .. прекалено е стандартен трака Не че е лесно да развиеш и градираш соло до ефектна кулминация, със хубава фразировка, в какъво и да било стил Поздравления за изпълнението, саунда, интонацията . Образцово! Точно ,че е стандарт го пускам,та дано децата се сетят да засвирят,вместо да пускат теми от сорта на "Черна кетара варви ли с розов дисторжар.?"Както се вижда има ефект,защото доста е неизвестен сайта ,явно никой не се е сетил да напише у Гуглето "guitar backing track". Благодаря за оценката за свирнята ,аз съм на "автопилот" - слушалките за скайп с микрофона са пред изцепен лампов усилвател и се ориентирам от каквото чувам с комп колонките. Цитирай
Басурендер Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 (Редактирано) Ето от мен един дружески шарж към блус китаристите... http://www.youtube.com/watch?v=lhrA6coXELw&feature=youtu.be P.S Нещо тубата ми е разместила тайминга ама идеята е ясна... Редактирано Април 21, 2012 от Басурендер 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 21, 2012 Автор Отговорено Април 21, 2012 ^Земи я махни тая бира в кадър,че мойта свърши и се нервя И,да блус китаристите свирят къде с перце,къде с пръсти,как дойде,важното е да има звукоизвличане,а как - тайна майна Цитирай
Басурендер Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 ^ Да бе ...., да я махна и да видиш как се свири блус...това да не са уроци, това е демонстрация. 2 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 22, 2012 Отговорено Април 22, 2012 Бравус, Бахуре, те това е блюз - иновативен подход, нови техники на чикън - не, направо рустър пикинг, китчън найф-слайдинг и разтърсваща душата лирика с кулминационната в самото начало употреба на междуметието "МЛЯС" (надявам се страданието на сутринта да е предизвикано от липсата на бира, а не на Водката Най-накрая някой да внесе малко живец в тая според някои умряла музика. Направо ме амбицирА и аз да се включа - скромно - от Хоум Пърдакшънс Стюдиоз, Лейдиииз анд Жентълмеееен, ди Уан анд Онли, Мистър Стандарти Мажем Всякакви: мазня Цитирай
Басурендер Отговорено Април 22, 2012 Отговорено Април 22, 2012 Аз все съм си мислел , че си металист пък как въртиш протърканите пентатоники ....Благодаря за милите думи - стоплиха ми бирата. Хайде първомайско една сбирка по лудогорието. Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 22, 2012 Автор Отговорено Април 22, 2012 (Редактирано) ^^Евала,то наистина стандартите са най-зле за свирене,щото идеята е да не се въртиш около основния тон с 2 фатки от пентатониката (като мене). За да завършим картинката требе да се включи някой пеещ с умопомрачителен текст от сорта - I wake up in the morning and my father was dead.. And I dont nave money..money for bread.. Редактирано Април 22, 2012 от Hillbilly 1 Цитирай
synchu Отговорено Април 23, 2012 Отговорено Април 23, 2012 ^^ха ха ха ...Me wife left me and I am all alone (или kids are alone в зависимост от насоката на тегавинята) and only the Jack will save me 'till dawn... ...ше зема и аз да завъртя три ноти колкото си мога.... 2 Цитирай
разбойник Отговорено Април 23, 2012 Отговорено Април 23, 2012 За свиренето не знам (иска ми парола и не можах да чуя опита на DULGIQ и emo_tion1), но за текстове явно ви бива. Чакаме развръзка Цитирай
Recommended Posts