atanas_shishkov Отговорено Юни 29, 2012 Отговорено Юни 29, 2012 Eееее, стига вече де, то не се трае Все хубавици, а и тази последната красавица...направо я искам в колекцията си ))) Цитирай
Kalmar Отговорено Юни 29, 2012 Автор Отговорено Юни 29, 2012 То и аз я искам ама нема. Миналата година Suhr обявиха, че повече няма да правят екзотик китари за момента. Демек в обозримо бъдеще. Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Юни 29, 2012 Отговорено Юни 29, 2012 (Редактирано) Ясно - той чичо Джон следи ( или дори създава ) тенденциите - усещаш ли как има едно завръщане към "Супер Страт" модата от 80-те години? Само влез в сайта на Сър и ще се убедиш в това Нищо чудно и други производители ( като Фендер ), да възродят отдавна забравени модели китари Редактирано Юни 29, 2012 от atanas_shishkov 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 20, 2012 Автор Отговорено Юли 20, 2012 Още една спиръща дъха (поне моя) представителка на марката: 2 Цитирай
emosms Отговорено Юли 20, 2012 Отговорено Юли 20, 2012 (Редактирано) Това ми напомня на едно бюджетно копие на Ibanez от орех, което ми правиха едно време (барабар със средното парче по средата на тялото и черно боядисаната лакирана глава....) Редактирано Юли 20, 2012 от emosms Цитирай
emosms Отговорено Юли 20, 2012 Отговорено Юли 20, 2012 (Редактирано) Няма средно май, в началото едни жилки, които минават под и над хъмбъкерите ми се видяха прекалено прави. Предполагам е сърцевината на дънера, макар че и към края стават изразени жилките, но по 'криви'. Орех е, нали? мн. апетитно изглежда, не точно шоколадово, но кулинарно Все пак, тези от птичи явор и вариациите с яворов топ са по-в техен стил, също и дървесната текстура е по подбрана и 'перфектна' в тези модели Редактирано Юли 20, 2012 от emosms Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 20, 2012 Автор Отговорено Юли 20, 2012 Suhr не ползват конструкция със средно парче. Тялото е от две парчета съединени в средата. Тялото на тази е от черна Лимба (известна и като Корина), както и грифа. Цитирай
rockfire Отговорено Юли 20, 2012 Отговорено Юли 20, 2012 Прилича малко на моделите на Реб Биич .... http://www.rebbeach.com/gear_gallery_suhr.htm Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Юли 23, 2012 Отговорено Юли 23, 2012 Страхотна китара - и на мен ми спря дъха )) Цитирай
Telerig Отговорено Юли 24, 2012 Отговорено Юли 24, 2012 Колеги, някой знае ли им някакъв имейл на който отговарят...писах им четири запитвания на формуляра който е оставен за директна връзка в сайта със запитване за евентуална къстъм поръчка и втори месец нямам отговор... Цитирай
synchu Отговорено Юли 24, 2012 Отговорено Юли 24, 2012 Пиши във форума ЛС на Suhr. http://online-discussion.com/Suhr/ Или направо пусни тема и ще ти отговорят. Другият вариант е през някой от европейските дилъри. На уеб формата също ще отговорят, но отнема повече време. 1 Цитирай
Recommended Posts