fracture Публикувано Декември 9, 2011 Публикувано Декември 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DefiviYNsc0&feature=related 3 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 9, 2011 Отговорено Декември 9, 2011 Тъя песен напоследък стана почти толкова досадна, колкото Smoke On The Water (и т.н.), но много яко са я направили. Цитирай
jocker Отговорено Декември 9, 2011 Отговорено Декември 9, 2011 Само аз ли я чувам за пръв път...иначе ми хареса! Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 10, 2011 Отговорено Декември 10, 2011 Личи си, че парчето е барнато. Това парче не е измислено от тия хлапета. Някой добър чичко в студио е пипнал цялата работа. Типично по американски гонейки комерса и голямата реклама с цел пари се опитват да пробутат, че едва ли не тази песен е дело на хубавите дечица, но уви. Те са нещо като статисти в клипа. Не, че момичето не е красиво и не пее добре, но идеята за песента не е тяхна. Цитирай
the pick Отговорено Декември 10, 2011 Отговорено Декември 10, 2011 (Редактирано) Мисля че децата са приятна гледка(винаги),парчето(ковера), не е дебилно ,а момиченцето кърти и с визия и с пеенето си... Редактирано Декември 10, 2011 от the pick Цитирай
travelcaster2 Отговорено Декември 10, 2011 Отговорено Декември 10, 2011 Момичето пее без микрофон, а барабаните не са озвучени. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Декември 10, 2011 Отговорено Декември 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JtawDJtcRg8 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 10, 2011 Отговорено Декември 10, 2011 Къв е тоя майтап,бе другари, на 1,30-40 има очевадно разминаване на картина и звук при барабаните,а поп-продукта певица с пилешкото си гласче няма как да надвика акустични барабани,както отбеляза котегата - тъп опит за клип според мен.. Цитирай
Svanio Отговорено Декември 10, 2011 Отговорено Декември 10, 2011 ^^ Ти луд ли си..... Направо ме изпрати в Tideland ...Шише ракия от мен! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 12, 2011 Отговорено Декември 12, 2011 Какво пречи първо да са я записали като аудио и после да са снимали видеото? 1 Цитирай
Recommended Posts