valitchy Отговорено Октомври 1, 2011 Отговорено Октомври 1, 2011 (Редактирано) Добре де, аз наистина не разбирам защо се случва всичко това? Защо са тези хиляди акаунти, какво толкова е станало? И не трябва ли да тръгваш вече за кв. "Хаджи Димитър" да си правите чекингите, според тази информация от 19 ч. вашата група "5-то чувство" ще подгрява PERO DEFFORMERO или ...? Редактирано Октомври 1, 2011 от VALITCHY
Alexandar Nedqlkov Отговорено Октомври 1, 2011 Отговорено Октомври 1, 2011 (Редактирано) Някой дупедавец от модераторския екип пак почна да ми трие постовете Ако се чудите защо, ще Ви кажа - всичко това е от завист и злоба, защото ние правим пари с музиката ни, хората дават по 20 и повече лева, само и само да ни чуят, докато повечето бездарници и музикантчета тук само сънуват за такива неща, а като се събудят сутрин ги смачква болезнената реалност, че са пълни неудачници и им остава да се утешават с дрънкане на скъпите си, а и не толкова скъпи, иструменти у дома. Но такава е реалността, пичове, едни успяваме в музикалния бизнес, а други си оставате за цял живот жалки мечтатели Редактирано Октомври 1, 2011 от Alexandar Nedqlkov
Alexandar Nedqlkov Отговорено Октомври 1, 2011 Отговорено Октомври 1, 2011 (Редактирано) Ето един микс от наши изпълнения, правен е от наш фен, качеството е лошо, но все пак се добива представа какъв як купон правим на нашите концерти, а забележете аз какви рифове къртя и какви сола бича с моя Ибанец Редактирано Октомври 1, 2011 от musicman
WashBurn97 Отговорено Октомври 1, 2011 Отговорено Октомври 1, 2011 Ето един микс от наши изпълнения, правен е от наш фен, качеството е лошо, но все пак се добива представа какъв як купон правим на нашите концерти, а забележете аз какви рифове къртя и какви сола бича с моя Ибанец 1.Всеки може да изсвири солото на "enter sandman". 2.Мисля си,че се мислиш за много голям китарист. 3.Спри с дрогата 4.Не се мисли за голямата работа в бъдеще,защото има и ще има по-добри в това,което правиш. 5.Kой хора ти дават 20+ лева само да ви чуят?Приятели?
Lathron Отговорено Октомври 1, 2011 Отговорено Октомври 1, 2011 (Редактирано) @WashBurn97 той наистина се мисли за "голям китарист", но това че се мислиш не означава, че си! Но все пак го уважим, че е помислил... все пак умственият процес не е лесен!!! какъв як купон правим на нашите концерти + онази част с "как публиката изтрещява с нас" или както там беше... Публиката "изтрещява" от всичко... Хора са се кефели на рифа на "smoke on the water" на кухарка... Както и да е, аз лично спирам изобщо да ти чета простотиите и да те "храня" с постове... П.С. - Ще се повторя, ама... Вземи свири! Ако свиреше повечко отколкото пишеш простотии тук... ех мечти... П.П.С- Вземи си живей истинския живот, не виртуалния, че като видя такива като тебе, жал ми става... Редактирано Октомври 1, 2011 от Lathron
musicman Отговорено Октомври 1, 2011 Отговорено Октомври 1, 2011 Така, поцъкахме им по сайтовете, посмяхме се... до тук с простотиите на Тъпото. Всеки си е направил изводи, от тук нататък трия всичко което напише. 4
Лими Отговорено Октомври 2, 2011 Отговорено Октомври 2, 2011 (Редактирано) Бре, модератори, колеги, завиждам ви за търпението(забавлението) към Тъпото копеле, защото мене ме режете за: Системно остроумничене и в този случай обиждане на потребител. Почивка 7 дни! - Поредно влизане в спор, без да има смисъл от това - 15 дни! Сега имам 20% предупреждения И Аз ли съм Тъпото ...? Редактирано Октомври 2, 2011 от Лими
rudibass Отговорено Октомври 2, 2011 Отговорено Октомври 2, 2011 Лелеее като гледам как сте му набрали на Явор...да не ходи някой сега на Перо Деформеро , само защото 5-то чувство ще свирят за да го мъска.хахахахахахахаа....
VSTi Отговорено Октомври 2, 2011 Отговорено Октомври 2, 2011 (Редактирано) .... всъщност бях решил да пиша за оня с 1000-та регистрации, после за оня другия с бандата...(дето всъщност представя в началото на темата...)... и да поздравя модераторите за търпението - познавам само Вик, и РАфо.....(аз нямаше да чакам чак до сега).... Колеги, (за всички които държат музикален инструмент в ръка, а не мишка) що не обсъждаме музика? А се ядосваме на някакви нет простотии? Ако перефразираме една безсмъртна фраза на Остап Бендер - "...делото на давещите се е дело на самите давещи се..."- оставете комплексарските изцепки просто без отговор, най голямото наказание е мълчание. Айде със здраве! п.п. а който не е прочел "12-те стола" - явно не познава персонажа Остап Бендер Редактирано Октомври 2, 2011 от VSTi 2
misterj Отговорено Октомври 2, 2011 Отговорено Октомври 2, 2011 Празни приказки. Като сте решили да триете, да бяхте трили. А най-лесно беше да изтриете цялата тема и всичко да свърши. Сега всеки ще се чуди защо някой е получил БАН за нищо, в сравнение с това, което се случва в момента. Аз например полчучих БАН, защото съм имал голям по размер подпис, а моя е нищо, в сравнение с големите плакати на други. Админи и модератори - трийте всичко и да продължаваме напред, иначе ще се чудите как да отговаряте на такива въпроси като на Лими и моя.
Cutthroat Отговорено Октомври 4, 2011 Отговорено Октомври 4, 2011 (Редактирано) @misterj и Лими: вашите банове са били срочни, а този човек има сигурно над 10 перманентно баннати акаунта. Оттам нататък е въпрос на време и нерви дали ще сварят да му трият всичките глупости. Не му завиждайте и не се сравнявайте с него. Редактирано Октомври 4, 2011 от Cutthroat 2
Е Л Е Н А Отговорено Октомври 6, 2011 Отговорено Октомври 6, 2011 Чух ги в майспейс. Еми кво да ви кажа, посредствена банда, нищо характерно, нищо интересно. Само пози, снимки, имидж-консултанти четох някакви и все такива тъпизми. 2
Recommended Posts