kolio_k Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 Любимия ми напоследък овърдрайв. Има много благ и натурален саунд и сериозни възможности като бустер или самостоятелен овърдрайв (по скоро с малко изкривяване, иска сериозно блъскане, за да вади достатъчно драйв за по модерен рок, идеята му е да симулира Marshall BlueBreaker). Семпълът е правен още с Гибсън Лес Пол, Енгъл Тъндър 50 амп и Шур СМ57 http://www.youtube.com/watch?v=KxE02QBpvCE Надявам се саундът да ви допадне 9 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 20, 2011 Отговорено Август 20, 2011 Много готино демо! Аз имам и лични впечатления от ефекта, много добра машинка! Цитирай
kolio_k Отговорено Август 21, 2011 Автор Отговорено Август 21, 2011 Мерси! Радвам се , че ти допада Между другото, по някаква странна причина съм написал навсякъде MD вместо MB (middle boost) Цитирай
Fashion Отговорено Август 21, 2011 Отговорено Август 21, 2011 Страхотно демо, даващо пълна представа за ефекта. Аз го ползвам за бустване, но и като самостоятелен овърдрайв много ми допада звука. Цитирай
Heartman Отговорено Август 21, 2011 Отговорено Август 21, 2011 Яко демо и свирене както винаги Много добре звучи и има доста драйв става и за по-рок неща,но за блус си е трепач. Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 21, 2011 Отговорено Август 21, 2011 Кольо пак смачка С такова свирене ... ефекта няма значение За мен поне е така Цитирай
kolio_k Отговорено Август 23, 2011 Автор Отговорено Август 23, 2011 Благодаря ви , радвам се, че демото ви харесва. @visiondann Много благодаря за хубавите думи!!! Иначе, наистина свиренето си е най важно, но за мен лично добрият е също много важен, а този наистина е един от най добрите (според мен, разбора се) Цитирай
travelcaster2 Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 Великолепно и артистично представяне! Забележете, че Кольо може да свири като всеки (от големите). Цитирам негов близък приятел, но добавям - И като себе си. Цитирай
kolio_k Отговорено Август 31, 2011 Автор Отговорено Август 31, 2011 Много благодаря Само да уточня, далеч не мога да свиря като всеки от големите, даже и приблизително. До малка част от тези, които ми допадат (а те са много) мога да се доближа в известна степен, просто защото съм се занимавал много с тяхната музика (като част от личния ми учебен процес). А иначе наистина се радвам, че мислиш , че свиря като себе си, дай боже на всеки!! Цитирай
Recommended Posts