Jump to content
Българският форум за музиканти

Едно голямо Евала за Диката


Crossfire

Recommended Posts

И постигам какво? аз не съм за 50 лева.. ако човекът работи добре запазва клиенти. Аз на него инструмент няма да доверя отново.. въпросът е принципен.. има си хора работят си за репутация, хората ги търсят после защото са доволни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@bassTraffic - аз пък не съм съгласен. Какво ще сменям и ще си доказваме? Някак все пак аз съм клиента или се лъжа. Инструмента има проблем след намесата, оправя се проблема и така. И точно от теб такова предложение не съм очаквал. Дето докат не се увериш, че клиентелата не спинка в пълно щастие и гъши пух не мирясваш. :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Постигаш 100% сигурност, че си обяснил, показал, посочил и маркирал проблема, върху който трябява да се работи или както в случая, да се отстрани. След това всичко написано от теб във вид на критика или похвала си е напълно заслужено и вън от всякакво съмнение.

Редактирано от BassTraffic
  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То още от заглавието е ясно кой я е направил добре, няма какво да се чудиш. А също е доста важно кой я е осрал, за да знаем, да не се опарим и ние.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

basstraffic - не съм някакъв спамер и хейтър. Почти не влизам в този форум даже. Фактът, е че съм много доволен от работата, която Диката свърши, китарата ми е много на сърце и реших да го похваля. Другото вече е задоволяване на любопитство :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иван ми е е рефретвал и сетвал доста китари,а и не само на мен.Досега оплакавания никакви.1-2 пъти съм му връщал за "доработване",но това е нормално,По мое мнение Иван не може да свърши работата си непрофесионално.Прекалено много опит има,работи (непрекъснато при Хранов) за да направи груби фалове.Никой обаче не е перфектен.Аз щях да си правя китара при Диката,но колега от Пловдив-един от най-уважаваните китаристи- ме разубеди.Беше недоволен от негова работа.А Тук във форума се продаваша една реплика на Фендер SRV правена от Диката която беше абсолютна тояга.Направи ми лошо впечатление,че когато му казах мнението си за въпросната китара,Диката ми отговори:"Ами да,за толкова пари-толкова".И така аз съм избрал да работя с Иван.Други колеги се кълнат в Диката-вярвам и на тях,но е грозно да оплюваме майстор като Иван.И двамата са правили грешки-това ми е мнението.

P.S.Преди време отидох при Градинарски за сет-ап на скъпа американска китара защото Ивам ми е далече.Градинарски ме въртя 2 седмици и накрая не свърши работата за която му платих.Беше забравил и т.н.Все пак Градинарски е любимец на много хора,нали?Оттогава пътувам до Пловдив при Иван.Помогнал ми е с над 10 китари само на мен.Мисля че тези писания са поръчкови вследствие борбата за клиенти в Пловдив.Приятелският ми съвет е да не обръщате внимание на тях,и да ходите при този на когото може да имате доверие.Диката,Иван,Градинарски,чувам супер думи за майстор във Нова Загора,Варан, Стара и т.н.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека спрем до тук:) Point made. Cheers

Чак са я видях тая тема малиии. Колега ако става въпрос за Иван Вълчинов много яко му петниш името и му правиш сечено на човечеца. Аз лично имам една китара изработена от него цялостно, китарата е уникална изпипана до най малкия елемент и точица, отделно ми е слагал флойд на друга китара, която беше фабрично с тремоло и пак се справи много добре (флойда си изглежда като фабричен). Отделно ми е сменял прагове, сетвал грифове и съм ужасно много доволен от него. Не знам какъв е случая, ма той е разбран човек що не му каза, че не се е справил добре да си оправи бакиите а така плюеш по негов адрес. Вярвам, че може да е Осрал работата до някъде, ма все пак можеше да му обясниш и да оправи нещата. Това е не коректно, разбирам че си ядосан щото е Осрал инструмента, ма има и други начини. Аз съм сигурен че ако му беше обяснил щеше да разберете и всичко щеше да е ОК.

 

Хоп малко допълнение ето как работи той.

ЦЪК!

Черната китара, флойда е слаган от него. (като фабричен си е)

Бялата китара е направена изцяло от него и е повече от прекрасна изработка. Не е хубаво да се оплюва така човек публично, при полОжение че той наистина си разбира от работата. ЦЪЦЪЦЪЦЪЦ :icon_shithappens:

 

 

МодЕдит: 'О' и 'У' са различни букви! :no:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочетох темата, и мисля, че тя малко се изроди (щом навлязохме в зоната на конспирацията) ...

 

Съдейки по собствения си опит мога да споделя, че Диката е професионалист и половина. Много пъти съм ползвал неговите услуги и никога не съм бил недоволен - напротив - убеден съм, че едва ли има някой, който би свършил по-добре от него нещата, за които съм търсил услуга.

 

Не познавам хора, които също са ползвали услугите му и да са били недоволни ... Не познавам и хора, които да познават хора, които да са ползвали услугите на Диката и да са имали забележки. Нека се отърсим от някои типично БГ черти и погледнем на нещата малко по-"широко скроено" ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...и да ходите при този на когото може да имате доверие.Диката,Иван,Градинарски,чувам супер думи за майстор във Нова Загора,Варан, Стара и т.н.

и аз съм чувал думи за един майстор там... Ама едно са слухове друго е око да пипне ръка да види...

 

199... на една стратоподобна ми смениха така прагчетата че я бракувах. Ма бях млад и зелен, 19 годишин пишлигар дето току що п...та почнала да му се дърви. Казаха ми ето, готова е и за вярвам... След седмица, две се оказа че е по-зле отколкото съм я дал за рефрет. Ама тогава нито съм се разправял, нит съм се ежил. Разбрах че човека е изкарал една заплата на гърба ми и това е!

 

Сега положението е друго, вече съм 39 годишен пишлигар и се вървя на всеки за всичко ако не ми уйдисва! И има защо, защото живота си е мой и аз си решавам кое как. В момента Български Пощи, Митница, PayPal, USPS, хАмерикански дилър на струни ги тревожа и безпокоя щото два месеца не ми пристигат струни които съм платил!

 

Всеки има право на мнение независимо какво e то!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Автора поиска да спрем и трябваше да го послушаме.visiodan-повярвай ми че има поне един човек много недоволен и от Диката и той е серизоно име в пловдивсите среди.Не е моя работа да казвам кой естествено.Той ме разубеди да правя нещо при него..Пропускаш смисъла на това което пиша-всички допускат грешки и трябва интелигентно да се разберем с тях.Диката не е дядо господ,нали?Ти си доволен-друг не...повечето са доволни ОК.От 1000, един е недоволен и може да излее тук тонове помия.И това искам да кажа -999 са доволни от Иван,Градинарски и Диката.Единия недоволен да си взме парите обратно-доколкото познавам Иван -няма да му откаже.Ами колеги,не е ли така при всички ремонти-коли,техника,даже докторите.Това е-човешкия фактор съществува-важно е че гореупоменатите майстори са добри специалисти и са помогнали на много хора,нали?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хех,български форум..,че се изпокарат за глупости..

Диката е велик майстор,момчета,пращал съм му тяло на оригинален американски Стратокастър 75 год. в доста измъчено/очукано състояние за прелакирване и той го направи като на нова китара..

,само се радвайте,че имаме добри лютиери в БГ ,и без плюнки по тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти пък!Как ти хрумна да правиш старата китара на нова:hysterical:.Хората на други места ги състаряват изкуственно...

Но си прав...да им благодарим за всичко които правят,а за фаловете-по-добре лично очи-в-очи.В оня край имаше един много голям майстор-Пламен от Асеновград...ама ,много мързелив и много бараше чашата...та Диката и Иван отдавна го надминаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти пък!Как ти хрумна да правиш старата китара на нова.Хората на други места ги състаряват изкуственно...
Не ме кефеше огромното бяло петно върху сънбърста,направено от свирене седнал и замацвано по края с еспосидна смола и черни лакове,китарата е с лайт еш тяло и с натуралната шарка (само лак),както е сега е много по-красива (поне за мен).

18690239921536734111313188482oUxbklQrBVkLafurirDT.JPG

Редактирано от Hillbilly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.