sw1tched Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 китара-> 2 микрофона -> eq + comp http://dl.dropbox.com/u/1891957/Acoustic%20sample2.mp3 мнения (за звука)? Цитирай
Icarus Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 А каква си микрофоните/разположението и китарата? Иначе не е моят тип звук, но ми е интересно Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 17, 2011 Автор Отговорено Юли 17, 2011 Ibanez v70ce Studioprojects B1 Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 (Редактирано) Редактирано Юли 17, 2011 от KeRRANGKid 1 Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 17, 2011 Автор Отговорено Юли 17, 2011 Според вас високите в повече ли са? Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 Не бих казал По-скоро помисли за ефекти в умерена доза - ривърб, дилей, хорусче. Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 18, 2011 Автор Отговорено Юли 18, 2011 Човекът иска звученето да е подобно на бъдещите му изпълнения на живо, затова по-скоро няма да има хорус или подобни. Ривърб и дилей съм сложил, но много леки пак заради концепцията - вокал с китара и нищо повече Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Звучи ми много гот, натурален саунд, не намирам високите да са в повече. 1 Цитирай
adamjones Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Плътен и същевременно дишащ звук, с достатъчно колор. Браво и от мен 1 Цитирай
synchu Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 Китарата нещо интонационно не е ОК (или доста силно натискаме/удряме струните) - бих предложил една настройка спрямо конкретните акорди На мен също ми се струват високите малко в повече, ниските малко в по-малко и звука няма обем, което няма как да го запълниш с ефекти и компресия. Според мен звукът като такъв няма и да се връзва със стандартен мъжки глас, ама може и да бъркам, въпрос на конкретен случай Това разбира се е маалко критично погледнато...и според мен. Успех. Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 19, 2011 Автор Отговорено Юли 19, 2011 Мерси за критиката. Гласът всъщност е с по-висок тембър и мисля, че ще се върже, но е рано да се каже, не сме го записали още. Малко разяснение за "обема", че е от по-абстрактните термини? Цитирай
synchu Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 Бях решил по Скайп да се дообясня, че да няма обидено/мрънкащи, но с оглед на общата полезност... Тази китара е Dreadnought, т.е. най-големия размер уестърн китара, който има характерен звук, сила, плътност и обем (сега точно Ибанез В70 не е може би най-добрия пример за добър дреднът...) В семпъла, плътността и обема е по-скоро индуцирана от характера на микрофона, начина на позициониране и лимитера/компресора на мастер трака, подозирам само. Демек китарата не звучи добре чисто като акустична китара и затова казвам, че не може кой знае какво да се направи По-добре да дам пример. Не се опитваме да правим сравнение между следващия семпъл, който ще пусна, защото е на инструмент, който е от съвсем различен клас, но това е може би един от най-характерните дреднът звуци (и нямам предвид, че непременно една китара, която има определен размер и е класифицирана като определен клас трябва да звучи точно по-определен начин - просто пример за добре звучащ инструмент): http://www.dreamguitars.com/products/martin/martin_d-35_216070/audio/martin_d-35_216070.mp3 Това Ето и един на по-малка акустична китара (OM), който си харесвам... за илюстрация Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 19, 2011 Автор Отговорено Юли 19, 2011 Критиката е съвсем на място, но както отбеляза китарата не е Martin за 2000+, а Ibanez за 200 Цитирай
Christian Ivailov Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 Браво идеално само 26 секунда и нататака нещо не ме кефи ама иначе супер Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 За кое иде реч и кое точно не те кефи? Просто пишем във форума, за да бележим активност или имаме конструктивна критика, която е базирана на познание? Обоснови се, защото 35-тата ти секунда не ме радва въобще. 1 Цитирай
Recommended Posts