IgniteAll Отговорено Септември 25, 2011 Отговорено Септември 25, 2011 FoolofRemorse, ти днес за пореден път беше изловен, че цъкаш безпричинни минуси и бе запратен за 20 дни почивка малко да се поосъзнаеш. Кажи ми сега, какво не те изкефи в коментара на човека, който беше писал, че иска да купи китара? Занапред не давай съвети, защото ако имаш и бегла представа колко много си ме ядосал, щеше да си по-нисък от тревата в този форум поне 10 години! И се научи да пишеш, защото и там ще ме принудиш да си намеря повод да те отнеса за пет месеца след днешния ден! Аман от неразбрани пубертети, които светът ги мрази, но и те гледат да покажат отрицателното си отношение по един или друг начин. 2 Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 25, 2011 Отговорено Септември 25, 2011 '' Когато мъдрецът сочи луната, глупака гледа пръста му '' Според мен няма смисъл от тия рейтинги.. Хората са различни,най-малкото тук пишат 2-3 поколения,аз като заям някое хлапе ,че пише неграмотно ще ми цъка там минуси (през @я ми е), който ме познава със странното ми чувство за хумор се забавлява и може и плюс да ми цъкне Това не е идея да се оценяваме - аз не помня да съм "гласувал" - всякакви сме,има джазмени,има пианисти свирещи класика,блусфенове и т.н. - и като излезе некой бесен траш-метъл другите го нерват и цъка наред отрицания 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Септември 25, 2011 Отговорено Септември 25, 2011 Hillbilly направи в три изречения дисекция на цялото ни общество... Така е, ама нека не спираме кислорода, защото от него се старее... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 25, 2011 Отговорено Септември 25, 2011 (Редактирано) Съгласна съм с Хилбили, че смисълът на "рейтинга" е не особено голям - в повечето случаи един плюс или един минус значат "съгласен съм/ не съм съгласен " с твоето мнение. Но някакси по-иначе стои да "цъкнеш" оценка на някого . Може би за някого е източник на самочувствие, мен лично ме забавлява, тъй като досега не е имало случаи да не позная кой ми е цъкнал плюс/минус и какви са му точно мотивите. Хилбили го каза много точно - какъвто човекът, такъв и "вотът" му . п.с. И все пак нека бъде видно кой гласува, че да се знае от всички и кой колко "тежи" . Редактирано Септември 25, 2011 от Viara Ivanova 1 Цитирай
rockfire Отговорено Септември 25, 2011 Отговорено Септември 25, 2011 Рейтинга трябва да се запази както работи в момента!Модераторите си вършат работата добре,въпреки че се натоварват допълнително!А тези ,които злоупотребяват с рейтинга и не само,да не забравят че не са анонимни и има законодателство касаещо интернет пространството и всеки може да си получи "наградата" за усилията! 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Септември 26, 2011 Отговорено Септември 26, 2011 Навремето (а и все още) в профила на всеки има едни звездички ... мисля, че те показват еднозначно рейтинга. Това с +/- е както каза кака Вяра (съгласен съм /не съм съгласен). 'Щото дори на мене понякога толкова ме е дразнил "правопис", въпреки, че мнението е градивно, дори и да е критика, че с драго сърце цъкам "-" Поздрави! Герги Цитирай
musicman Отговорено Септември 26, 2011 Отговорено Септември 26, 2011 От днес потребителите могат да дават до 4 положителни вота за деня и максимум 1 негативен вот. За сега няма да позволим да се вижда кой за кого е гласувал защото както казах не сме достигнали нужното интелектуално ниво за такава система. 4 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Септември 26, 2011 Отговорено Септември 26, 2011 (Редактирано) Евала Рафо, и на другото админ Мефи (и на мародераторите също). Ама надали ще сме живи да видим идеята с рейтинга в целия и блясък. и повече за тролове, хейтъри, и хора съсипващи реномето на тоз иначе тъй 'убаФ форум! Къде ли не съм се мяркал по разни "говорилни", ама тука ми е най-подредено и чистичко, а аз съм "Монк" на тая тема Поздрави! ГЕрги Редактирано Септември 26, 2011 от Георги Тотев Цитирай
bgmttt Отговорено Октомври 1, 2011 Отговорено Октомври 1, 2011 ....и ми се свива една топка в стомаха, много неприятно... Ако имаш малко време и готини слушалки пробвай това: .Ако ли не - пробвай с мента... 1 Цитирай
valitchy Отговорено Октомври 1, 2011 Отговорено Октомври 1, 2011 bgmttt Еха, много е готино, мерсиии! мента + мастика 50/50 = облак или лимонада + червено вино 50/50 = коктейл "Мечка" Така също ще се оттегля от форума за известно време, защото някой ми трие постовете и темите от 2 дни и като прибавиме, минусите и сагата "Явор" ми идва в повече. Пък ще погледна след време какво става, дано Админа да я махне тази анонимно-репресивна рейтингова система. Поздрави и здраве на всички! Цитирай
valitchy Отговорено Октомври 15, 2011 Отговорено Октомври 15, 2011 Урааааааа! Поздравления за отлично свършената работа! Днес е много хубав ден - няма минуси, край на анонимното цъкане! 1 Цитирай
Лими Отговорено Октомври 15, 2011 Отговорено Октомври 15, 2011 Така е! Днес е хубав ден за българската куртоазия и подмазване! Ама няма лошо, де! То, угодия няма никога! Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 15, 2011 Отговорено Октомври 15, 2011 Ако успееш да уточниш какво имаш предвид с това, което каза, няма да съм ти ядосан! 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 16, 2011 Отговорено Октомври 16, 2011 Е, не се оплаквайте толкова де. Аз си имам автоматичен минус на каквото и да пусна - дори на кавърите. Обърнете внимание на префиксите и обяснете на хората как се ползват. Далеч по-полезни са от търсачката, особено за инструмент-разделите и Купувам/продавам. Зарадвах се да видя, че някои са ги използвали по предназначение, но други са ги ползвали за "Невероятна цена!!". Цитирай
Recommended Posts