berki Публикувано Юни 17, 2011 Share Публикувано Юни 17, 2011 Както горе съм написал, вече търсих, но темите или са на по 5-6 години, или са се превърнали в дискусия кой работи по-добре. Моля да ми дадете координата на лютиер в София, който работи добре и бързо : ) Става въпрос за класическа китара със сцепена част, която не знам как се нарича. Отбелязана е на снимката: http://imageshack.us/photo/my-images/546/dsc01185t.jpg/ Заради лекото сцепване, 4, 5 и 6-та струна бръждят нечовешки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
40ozto Отговорено Юли 12, 2011 Share Отговорено Юли 12, 2011 Здравейте, И аз търсих в темите, но без успех. Може ли да ми кажете къде (лютиер, магазин) мога да отида за да ми погледнат китарата. Наскоро я взех (2-ра употреба) и искам някой да я сетъпне/интонира или каквото е нужно. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Юли 12, 2011 Share Отговорено Юли 12, 2011 Валери Градинарски - 0898955472. Работи качествено(по думи на другите от форума може би най-добре в района), но за бързината е относително.Най-добре е да се говори с него по този въпрос. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viksps Отговорено Март 4, 2012 Share Отговорено Март 4, 2012 Хора, имах същия проблем - ровя, ровя!(гледам, че им се карате на новобранците, че все не били прочели :-) ) - намирам стари теми, някои наблъскани с излишни думи, без много ценна и най-вече актуална информация - направо ме заболя главата ! И няма координати - нито тел, нито нищо - ако въобще фима нещо е отпреди 4-5 години - благодаря от сърце на bratmito за тел на Градинарски. Моля дайте и други координати на лютиери в София - прочетох хубави думи за разни хора, макар и написани преди 3-4 години - но дайте актуални телефони и мнения, ако някой има. Чета, например, за Дилян Обретенов-Диката - все хубави неща чета, ама как да се свърже човек с него, не е ясно. Нямам много познати музиканти - не мога да намеря връзка с него - и в Нета нищо не излиза. Моля, актуализирайте инфо-то за координати на лютиери - музикантите се оправяте, нали се знаете повечето, питаш тук, питаш там - намираш! - ама ние с хобитата (при това отскоро и относително "самотни" хобисти по различни житейски причини) какво да правим :-) Спасението ни е в нета и форумите .... ако Ви притеснява, че ще е реклама - аз мисля, че да се дава на нуждаещ се мнение и тел. на майстор, не е реклама в случая, а помощ и то ценна ... Е, ако някой недобросъвестно почне да се рекламира, то ще си проличи в някакъв момент... По-специално моля за координати за връзка с Диката - направо ми се прииска на него да си дам инструмента за ремонт, такива хубави неща прочетох! Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dandilov Отговорено Март 4, 2012 Share Отговорено Март 4, 2012 Костадин Димитров от Нова Загора, известен във форума като BassTraffic, е много голям професионалист ( http://forum.muzikan...62005-k-d-ciia/ )! А е също и невероятна личност. Сайта му е: http://www.kdbasses.com Този месец ще участва на световното изложение във Франкфурт - Musikmesse със своите серии китари. http://musik.messefr...ml/cas-ltd.html 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tatkoogi Отговорено Март 5, 2012 Share Отговорено Март 5, 2012 Колегите търсят човек от София! Може да потърсите услугите на Емилиян Лалев - Аурелиано мюзик. Тел.номер - 0887 511620. Търсенето ми отне точно 5 мин. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
travelcaster2 Отговорено Март 5, 2012 Share Отговорено Март 5, 2012 Христо Георгиев Лютиер. Работи само щрайхови акустични инструменти. Ателието му е в Горна баня - София. Има и сайт http://hristogeorgiev.hit.bg/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Март 5, 2012 Share Отговорено Март 5, 2012 Аз мога да препоръчам Емилиан(Aureliano) - тел. му е 0887511620 Много е точен и е добряк. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viksps Отговорено Март 5, 2012 Share Отговорено Март 5, 2012 Някъде във форума пишеше нещо хубаво за Аурелиано мюз - но беше отпреди сума години - пуснах аурелиано мюзик в гбгугъл и нищо смислено не излезе - така или иначе, благодаря много - на всички! Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TLC1 Отговорено Март 11, 2012 Share Отговорено Март 11, 2012 Христо Георгиев, 0886 385 029, София, ул."Полк. Стойно Бачийски" 5. Работи не само щрайхови, а и щипкови инструменти, и то по-скоро в обратният ред! И то работи изключително! Поздрави! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viksps Отговорено Март 11, 2012 Share Отговорено Март 11, 2012 Съжалявам, ама "щипкови" инстр. не знам какво е - сигурно китара, например - нещо без лък ... така ли? Просто не знам ... така предполагам, ама ... да питам все пак, не е срамно. Поздр. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TLC1 Отговорено Март 12, 2012 Share Отговорено Март 12, 2012 Съжалявам, ама "щипкови" инстр. не знам какво е - сигурно китара, например - нещо без лък ... така ли? Просто не знам ... така предполагам, ама ... да питам все пак, не е срамно. Поздр. Правилно предположение - щипкови наричаме всички струнни инструменти, на които се свири без лък, с пръсти или някакъв плектрум (перо), напр. китари, мандолини, лютни, тамбури и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
greenwood Отговорено Май 31, 2014 Share Отговорено Май 31, 2014 Един глас от мен за Христо Георгиев, 0886 385 029, София, ул."Полк. Стойно Бачийски" 5направо не мога да си позная кухарките. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dirk Отговорено Май 31, 2014 Share Отговорено Май 31, 2014 И един от мен за Ицо! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fats Отговорено Юни 1, 2014 Share Отговорено Юни 1, 2014 И още един глас за Христо. Точен, без излишни приказки, разумни цени. Приема и нестандартни поръчки, за мен изработи един гриф за банджо, с който свиря от 1997 г. до ден днешен. Използва качествени материали, което е много важно, без компромиси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts