Fats Отговорено Март 12, 2013 Отговорено Март 12, 2013 Резонаторът е от Херберт от форума . Докато се наканя да отида до Казанлък и ти ме изпревари. Да ти е честита, аз ще продължа да се оглеждам. Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 12, 2013 Отговорено Март 12, 2013 Абе Херберт и от пиле мляко ще ти намери,пиши му на мейл или да ти дам телефоните, Много интересен човек,като те снима,че не те интересуват китайски китари за по 150 кинта отваря пещерата със съкровищата и гледаш- стари лампови Фендер,Маршал усилватели,хубави и редки модели на китари от 70-те,80-те и т.н. После той те гледа как ти е увиснало ченето от кеф и ти обяснява на завален български,че не може да офертира всичко за продан и повечето неща са му в частната колекция,но ако наистина нещо ти харесва ще се спазарите,не е кожодер. Цитирай
synchu Отговорено Март 12, 2013 Отговорено Март 12, 2013 Ще требе да мина към Канзас, хем да видим бабата на жената, хем за малко густо ... и някоя друга semi-hollow... Цитирай
PlamenM Отговорено Март 12, 2013 Отговорено Март 12, 2013 (Редактирано) оффтопик...ааа от Херберт имам и една чудна семихолоу ала ЕС 335, стара Ариа , хубаво японско копие. Ама има и други ))). Като стане въпрос за акустични, единствения ( ама наистина единствения) български продукт, който съм виждал в магазините в Ню Йорк е класически китари Кремона. И не на едно или две места а на практика във всички хубави магазини на 42а в Манхатън. За мен е уникално как можаха от фабрика произвеждаща пълна смехория като китара ( имал съм две Кремони, всеки Стаг/Скуайър ги бие веднага) да направят страхотен продукт, а в България те са на смешни цени. Китара от с масивна дъска за 500 лв...трудно се намира. А и самия Херберт има заслуга за това като ОТК на Кремона Затова грабете Кремони , много рядко ми се случва да кажа купувайте българското, ама сега мога с чиста съвест. Жалко ( а може би не) е че не искат да разширят гамата с други модели... Редактирано Март 12, 2013 от PlamenM 1 Цитирай
Fats Отговорено Март 13, 2013 Отговорено Март 13, 2013 Дай някакъв скайп или телефон за връзка. Искам да обсъдя нещо с тебе, а кой знае защо не приемаш съобщения във форума. Може да ме потърсиш на скайп - arblead, невидим съм и зеленото не е активно. Цитирай
Infinity Отговорено Март 13, 2013 Отговорено Март 13, 2013 http://www.landola.fi/guitars/act_855_pic.html 1 Цитирай
SIP200 Отговорено Март 17, 2013 Отговорено Март 17, 2013 Първата ми китара беше Granada, която беше за начинаещи. След като напреднах ми купиха друга китара - ръчно изработена Stagg със много хубав червеникаво-кафяв цвят. Цитирай
ven555 Отговорено Март 21, 2013 Отговорено Март 21, 2013 Мойта е правена от лютиер около 1980г. не съм сигурен но мисля ,че се казваше Хранов. Цитирай
SocialSatanism Отговорено Март 23, 2013 Отговорено Март 23, 2013 Ibanez V50 май ще и взимам еликсирки Цитирай
Recommended Posts