sw1tched Отговорено Юли 28, 2007 Отговорено Юли 28, 2007 Честито! Супер е ...обаче тая форма на тялото... все едно мечки са я гризали Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 Tочно това е якото - много метал (от музикална гледна точка ) има в тая китара! Тъкмо и аз бях хвърлил поглед на същата от американско му Цитирай
bai-goku Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Е няма как да не се похваля ^^ скъсах първите струни през живота ми па и две едновременно. При бридж адаптера се скъсаха, докато замахвах с перцето под странен ъгъл.... Усещам как тия дни ще се правят кавъри на Пантера Да използвам момента да питам, дали се продават и еденични струни? Не ми се е налагало да питам досега. А не се очертава тия дни да излизам някъде по магазини. Така де, да знам дали да потроша и останалите Цитирай
VOSTOK Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Не съм купувал единични, но в РФ пред очите ми един пич си купи, така че явно продават и на бройка. Цитирай
bratmito Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Ако струните са били стари не е добра идея да зимаш по отделно,защото старите ще звучат глухо,а новите звънливо (първите няколко дена) и е малко кофти. Цитирай
Nikifena Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 АХЕ, честито !! като дойда в София ще ми дадеш ли да се снимам с нея ? Да си свириш с кеф !! Цитирай
rocker_vn Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 ай да ми е честит новичкия BOSS GT-8 Цитирай
AXE Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 АХЕ, честито !!като дойда в София ще ми дадеш ли да се снимам с нея ? Да си свириш с кеф !! Мерси Нямаш проблеми за снимката (не без съответното заплащане, разбира се )! Цитирай
bai-goku Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 Не съм купувал единични, но в РФ пред очите ми един пич си купи, така че явно продават и на бройка. Все пак, ако някой го интересува около 1.50 лв. струва 1 струна и продават само първите 3 /тънките/ Но излиза 4.50, като за 6 лева може да си вземеш 6 новички на Куийн. Сега съм с 9-ки, преди бях с 11-ки, определено се усеща разликата, по-лесно ми е, но я няма болката след свирене , липсва ми Цитирай
AXE Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 Китарката мачка! Ся и някакво семпълче ако ни запишеш... Честитка! Можете да чуете едно кратко и симпатично семпълче тука Цитирай
kolega Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 (Редактирано) Вчера взех тази страхотна китарка от колегата Ionicle. Суперска е На звук не се различава много от другата ми китара, която също е с EMG81 на бриджа. Звука на LTD-то е малко по-ясен, с по-малко ниски, но разликата не е голяма. Явно активните адаптери наистина не се влияят особено от дървото. Имам много як състейн. И най-вече - изглежда страхотно Но нещото, което ме изуми е, че е с фабрично компенсирана интонация на нът-а!! Сега остава да се науча и да свиря... Ехааа... много ме кефи тая форма... точно такова, саме че бас (ESP) искам да си взема кърти просто Редактирано Август 9, 2007 от kolega Цитирай
anadem Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Shure it's your sound, както се казва Цитирай
Wolfheart Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 на скоро станах щастлив собственик на две адаптерта Dimarzio -YJM на нека и DP217 на бриджа. като ми остане време ще пусна семпли. поздрави!!! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 Вчера, след доста голямо забавяне пристигна новото ми ESP LTD MH-100. Вечерта смених струните, настроих флойд-роуз-а и за първи път от месеци свирих в нас, без да съм на репетиция. Китарата е просто убийствена. Има нещо в тази марка китари (: Сега остана да намеря време и желание да сменя оригиналните адаптери ESP LH-100 със Seymour Duncan Fullshred. Не че има кой знае каква нужда, но всичките ми други китари са със Seymour Duncan. Да ми е честита! Ето я: Цитирай
gpav Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 (Редактирано) Да ти е честита и да пуснеш някое семпълче. Редактирано Август 16, 2007 от TheWhiteGhost Цитирай
Recommended Posts