selarent Отговорено Юли 22, 2007 Отговорено Юли 22, 2007 ^ Честито! И добре дошъл в отбора! И много да "къртиш" Чакаме да споделиш впечатления! Успех! Цитирай
Fenix Отговорено Юли 22, 2007 Отговорено Юли 22, 2007 Ей, доживях! Не_знам_колко_вече месеца минаха, откакто си продадох спийкъра, но най-сетне ми пристигна новата придобивка, за което разбира се съм безкрайно доволен: 7-8 месеца бях или без АМР, или без китара, но най-вече и двете. Сега вече съм с пълен ареснал, но се оказа че съм забравил как се свири в тоз лампов добитък. BTW - aко някой от използващите процесор и/или компютър си мисли че може да свири...да се плъгне в лампи да го видя! A да ти е честито! Сега очакваме семпли от JS-a ей! Цитирай
Trysth Отговорено Юли 22, 2007 Отговорено Юли 22, 2007 KKertev, дай малко лични впачатления от дзвера. Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Юли 22, 2007 Отговорено Юли 22, 2007 ^подкрепям за мнението за тоз бръмбъзък, че съм се наточил на по-големия му батко и ми се ще да чуя мнение на някой, дето го е ползвал вече Цитирай
DeathZone Отговорено Юли 22, 2007 Отговорено Юли 22, 2007 (Редактирано) Вече горд собственик: да ми е честито. Честито!!!! Човече това нещо като го чух направо ме помете ........ залужава си всеки лев за него. Страхотно комбо!!!!!! Редактирано Юли 22, 2007 от DeathZone Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 Ето това е новата придобивка: Страшно красив инструмент. Честито на теб и на другите с нови придобивки!! Цитирай
X_eNeMy Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 От днес съм горд притежател на това: Randall RG75R G3 По щастлив от мен няма, не мога да му се нарадвам ! Благодаря много на съфорумника: ionicle ! В близките дни ще пробвам да запиша семпли, макар че нямам хубав микрофон. Аз също от скоро имам това зверче Да ни е честито и на двамата :) Само лайн аут-а си има проблеми, ноо... ще го преживеем някак си. Цитирай
vilified Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Свирил съм на едно такова същото със Селесчън говорители, направо ме издуха... Честито Цитирай
Valserp Отговорено Юли 27, 2007 Отговорено Юли 27, 2007 BTW - aко някой от използващите процесор и/или компютър си мисли че може да свири...да се плъгне в лампи да го видя! Хаха, точно така се чувствах след като си купих първото камионче и захвърлих процесора в килера. "Динамика?! Какво е това?!" Направо не ми се мисли какво ще излезе ако просвиря през "истински" усилвател. Цитирай
avaavaava Отговорено Юли 27, 2007 Отговорено Юли 27, 2007 ^ ^^ ^^^ Да .А сега и ако си вземете поне (казвам Поне) един истински лампов преамп съвсем ще тръгнете в посоката на истината.Щото колкото и да се кефите идва момента "Аве нещо зе да не ми звучи" Аз така ръчках преампа в един Пиви Бандит докат накрая му бих шута, сега съм на 100 процента - ма кво да прайш, има си период на из/по/растване.... Ай са здраве! И честито ! Цитирай
X_eNeMy Отговорено Юли 27, 2007 Отговорено Юли 27, 2007 (Редактирано) Време е отново да се разпиша. Скочих в горната серия - среден клас китари и останах очарован и крайно впечатлен от качеството на ЕСП. Дами и господа, новата ми китара: ESP Ex-50 Редактирано Юли 27, 2007 от X_eNeMy Цитирай
AXE Отговорено Юли 28, 2007 Отговорено Юли 28, 2007 Вчера взех тази страхотна китарка от колегата Ionicle. Суперска е На звук не се различава много от другата ми китара, която също е с EMG81 на бриджа. Звука на LTD-то е малко по-ясен, с по-малко ниски, но разликата не е голяма. Явно активните адаптери наистина не се влияят особено от дървото. Имам много як състейн. И най-вече - изглежда страхотно Но нещото, което ме изуми е, че е с фабрично компенсирана интонация на нът-а!! Сега остава да се науча и да свиря... Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Юли 28, 2007 Отговорено Юли 28, 2007 Китарката мачка! Ся и някакво семпълче ако ни запишеш... Честитка! Цитирай
Recommended Posts