chlen Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 ^^^ Честито !!! Чакам и аз да ме огрее, но ще видим кога ще ми дойде реда Давай записи Цитирай
wessy Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 записи скоро в момента съм със 7 струнка без 6-та струна и няма как да изсвиря нещо адекватно като имам време да си купя струни ще постна някой семпъл Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Отново евала на Gregg, че издокарва нещата да точиш лиги по тях още преди да ги чуеш Цитирай
pafkata Отговорено Февруари 17, 2007 Отговорено Февруари 17, 2007 не можах да се сдаржа ... след няколко часа 6те хвана и моята красавица ... ибанец J-custom направо не мога да си намеря място в къщи като дойде ще пусна снимка Цитирай
black_waltz Отговорено Февруари 17, 2007 Отговорено Февруари 17, 2007 да зема и аз да се похваля с нещо Почти от седмица съм горд притежател на това чудо: и съм много щастлив благодарски на юзера Бобалан за което Цитирай
kkertev Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 айде и аз да се похваля с тези неща,от вчера.: ibanez js100 Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 айде и аз като всички newbs да се възползвам от шанса да се изфукам яко с цялата артилерия: '97 Hamer Daytona (Korea), DiMarzio HS-3 (bridge) тя сега изглежда малко "reliced" '96 Hohner FV Devil (Korea), EMG HZ H4 (bridge) '02 ESP LTD KH202 (Korea), EMG81(br) EMG85(n) '87 Fernandes Adrian Vandenberg (Japan), EMG SA/SA/81 '95 Charvel San Dimas RI 2 (USA), stock другото не е толкова интересно: Digitech RP200A, Tech21 TriAC, MXR ZW Overdrive, Peavey Studio Pro трябва да поработя повече в/у усилвателите. Цитирай
docc Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 ^ Fernandes-a и San Dimas-a са разкошни!Много ме радват.Да са ти живи и здрави! П.с. Фернандесът neck-through варианта ли е?А Charvel-a като че ли е Koa! Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 П.с. Фернандесът neck-through варианта ли е?А Charvel-a като че ли е Koa! вярно предположение и по двата въпроса Фернандеса: ash body wings, maple/walnut neck through body, ebony fretboard Charvela: one-piece koa body, birdseye maple neck, rosewood fretboard забравих за една китара , ама причината е че нямам собстени снимки - Schecter Omen 6 FR Extreme може да се види тук: http://www.woodbrass.com/images/woodbrass/SCH-OMEXFRRUB.JPG Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 21, 2007 Отговорено Февруари 21, 2007 Страхотни китари, браво! И на мен Чарвела и особенно Фернандеса ми събраха погледа, още повече че имам Peavey V-Type, което е наследник на Peavey Vandenberg, чийто предшественик е Фернандес Ванденберг. Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 21, 2007 Отговорено Февруари 21, 2007 ^ мерси! V-Type е според мен много добра (и леко подценявана) китара. особено ако е NTB! Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 21, 2007 Отговорено Февруари 21, 2007 ^ мерси! V-Type е според мен много добра (и леко подценявана) китара. особено ако е NTB! Да, съгласен съм с теб, че са подценени, моята е NTB с Флойд Роуз Цитирай
Vodoo_Acid Отговорено Март 1, 2007 Отговорено Март 1, 2007 Гледам че всеки си сверява технииката та и аз ще се похваля M-audio Jam Lab i Studiophile DX4 колони. Цитирай
ctpact Отговорено Март 1, 2007 Отговорено Март 1, 2007 Днес ми дойде стойката, тремолото за престижа и 2 колана от JS серията Цитирай
Vinetu Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 От няколко седмици Ibanez GRG270B Едно видео набързо със сапът Ibanez Цитирай
Recommended Posts