stratocaster Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 утре живот и здраве ще запиша семпъл с китара с керамичен хъмбъкер - да му се види звука Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Ето малко нови придобивки от днес Става въпрос за H&Kto 80 вата,много приличен чист канал(за транзисторен),два приятни драйва(като се замисля те са най-доброто в ампа,свястен говорител.Общо взето много добър амп за ценовият си клас. Yamaha pac311s.Тяло аш,гриф мейпл,фингърборд палисандър.Алнико адаптери(много устойчиви на микрофонии,но не ми допаднаха особено като звук.Правена в Тайван.Също много добра като за ценовия си рейндж,но не вярвам да я задържа за дълго (не че съм очаквал кой знае какво А ето това е КИТАРАТА Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Х&К 80 2 драйва ли има? не знаех моята 40-ка има само един айде драсни семпъл да направим сравнение Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 "КИТАРАТА" е по-скоро "китарката" Много е странна. Дай инфо за нея - много ми е любопитно. Цитирай
gpav Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 На мене ми прилича на надуваем :" made in china" Цитирай
docc Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Еййй - хич не траеш... ! Да са ти честити придобивките! :hello: Да си ги ползваш с "новоевропейско" вдъхновение! Цитирай
Wheels_of_Fire Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 (Редактирано) Честито и от мен! Да бе, това си е надуваема китара, и аз имам такава, но синя и с х-образно тяло Иначе забележете как си е заключването на грифа и флойд роуз. И праговета на места са по 2...ако се захаби едното да се ползва другото, като зъбки на крокодил..те там си падат, ама да млъквам, че се отплеснах Иначе и аз си имам нова китара от 2 дена и носи името на великата марка китари Marathon. За сметка на това е много добра за парите си. Снимки нямам засега, но мога да измисля отнякъде. Редактирано Декември 29, 2006 от Wheels_of_Fire Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Oo искам и аз такава ! Надуваема ! От къде мога да си купя ? Цитирай
TheNightRider Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 (Редактирано) Е, зех я преди време, ама реших да съ изфукам чак сега. 1 2 3 4 5 6 7 Да живее Angermeans! Редактирано Декември 29, 2006 от TheNightRider Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Х&К 80 2 драйва ли има? не знаех моята 40-ка има само един Ще гледам да запиша.като намеря малко време Еййй - хич не траеш... ! Сърце юнашко не трае В интерес на истината H&K заминава временно в мазенцето,че нямам място вече от китари и кубета.Живот и здраве с него шумя с него в Пловдив от март нататък п.п. Червената китара е марка Rock n Roll и е АБСОЛЮТНО СУПЕР ПРОФЕСИОНАЛНА (нищо че е надуваема) Цитирай
Telerig Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 :hello: Честито Коко!...китарата която не е надуваема модел Майк Стърн ли е Не му знам модела много затова питам. Цитирай
gpav Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Е, зех я преди време, ама реших да съ изфукам чак сега. 1 2 3 4 5 6 7 Да живее Angermeans! Good good да ти е честито!!!!!!!!! Цитирай
docc Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 ...п.п. Червената китара е марка Rock n Roll и е АБСОЛЮТНО СУПЕР ПРОФЕСИОНАЛНА (нищо че е надуваема) ...Т.е. - професионално-надуваема ! Цитирай
MIBONLY Отговорено Декември 31, 2006 Отговорено Декември 31, 2006 Ми и аз да се изфукам :guitar: Peavey Bandit 112, Boss GT8, Ibanez RG 370 DX, Squier Bulet Strat, Fender Frontman R25 и най- важното е че задобрявам и това ми доставя голямо удоволствие. Цитирай
Spoocter Отговорено Декември 31, 2006 Отговорено Декември 31, 2006 ^ Честито продължавай да задобряваш през новата еуро година Цитирай
Recommended Posts