synchu Отговорено Март 9, 2016 Share Отговорено Март 9, 2016 Честито Има ли бутон (S-1) на Volume или Tone ли беше? Ако има, значи съм я тествал май - отличен инструмент. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 9, 2016 Share Отговорено Март 9, 2016 (Редактирано) ^Благодаря! Не, няма S-1. Този модел няма S-1 по принцип. На тази "сток" снимка личи добре. Редактирано Март 9, 2016 от visiondann 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Март 9, 2016 Share Отговорено Март 9, 2016 Честито, Данчо! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Март 10, 2016 Share Отговорено Март 10, 2016 Страхотна китара...гледах я и аз , мислих я.... честито 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 10, 2016 Share Отговорено Март 10, 2016 Двойка симпатични крайни лампи с култови надписи "Сделано в СССР" и "ОТК" NOS, 1982 г., 5000+ часа живот и 1.942 мг злато по забравих коя решетка. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Март 10, 2016 Share Отговорено Март 10, 2016 Първата, па айде ше почерпиш по един сок Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Март 10, 2016 Share Отговорено Март 10, 2016 Айде и аз, някак не издържах на изкушението.... 14 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Март 10, 2016 Share Отговорено Март 10, 2016 Я аз тази китара съм я виждал Честито. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 10, 2016 Share Отговорено Март 10, 2016 (Редактирано) ^^ Абсолютна бруталия е този ПРС! Честито!! Редактирано Март 10, 2016 от visiondann 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Март 10, 2016 Share Отговорено Март 10, 2016 А стига бе...)) в тази тема човек вече да го е срам да пуска.....ПРСта, къстъм шоп фендери... Поздравления, страхотно красив инструмент... А аз отивам да сменям струни на резонатора в блус клуба , че ми изядоха пръстите....ама така е, кой каквото си е постлал 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Март 10, 2016 Share Отговорено Март 10, 2016 Честито jabs - този PRS е произведение на изкуството, със здраве да го ползваш и да му се радваш! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Март 10, 2016 Share Отговорено Март 10, 2016 Много благодаря мили приятели, удоволствието е огромно, освен това е нова, а не ми се беше случвало скоро да си взема съвсем нов инструмент... Ники, ни съ прави на умрела лисица, заедно я избирахме и допреди малко я разсвирваше На всички пожелавам барем по една нова талпичка тая година, за радост на душата и сетивата 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 10, 2016 Share Отговорено Март 10, 2016 PRS-a е мега зъл! :godbless: Това е то инструмент, а не някакви кьопави Фендъри!!! П.П. Най-много ме кефят "по-квадратните" адаптри, понеже няма дупки. Много тънко положително в дизайна детайлче! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipKnoT Отговорено Март 10, 2016 Share Отговорено Март 10, 2016 Хубав инструмент, ама този бридж... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Март 10, 2016 Share Отговорено Март 10, 2016 Честито за новопридобитите китари Аз съвсем скромно ще си поиграя с това 8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts