Jim-ph Отговорено Септември 6, 2014 Share Отговорено Септември 6, 2014 Classic Player Jag. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Септември 9, 2014 Share Отговорено Септември 9, 2014 (Редактирано) 12 бр. за героя. Много ми харесаха тез перца И държачката я бива. koliok ме зариби с тях. В началото ми бяха въз дебелички ама като свикнеш радват много Редактирано Септември 9, 2014 от bluelemon 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Септември 10, 2014 Share Отговорено Септември 10, 2014 Потанцуем, красная сучка! Fender Mustang 1966. Отвън и отвътре 100% оригинален. 9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabs Отговорено Септември 11, 2014 Share Отговорено Септември 11, 2014 ....... Това е първи инструмента ми, направен там. След него просто не мога да купувам серийни Фендъри, няма никакво сравнение. Май се променят нещата :) Честито Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jim-ph Отговорено Септември 11, 2014 Share Отговорено Септември 11, 2014 Да, ама 1966г Фендер е друг звяр. Абсолютно друг... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Септември 11, 2014 Share Отговорено Септември 11, 2014 (Редактирано) След месец и половина чакане, разправии с доставчици, малоумни куриери, и тонове разговори в чатове ми пристигна стикерчето! Имаше и някаква черна кутия в кашона... нямам идея тя за какво е.... Редактирано Септември 11, 2014 от G.Varbanov 13 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Септември 11, 2014 Share Отговорено Септември 11, 2014 Честито, Върбанов!Това е истината - Fractal Axe-Fx, със здраве да го ползваш 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dean Отговорено Септември 11, 2014 Share Отговорено Септември 11, 2014 Честито! Какво ще правиш сега с ЕNGL-a? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Септември 11, 2014 Share Отговорено Септември 11, 2014 (Редактирано) ^ENGL-a е железен, когато искам да си напълня душата ще се упражнявам през него. За съжаление нямам възможност много да го усилвам. Тази 4х12-ка си беше изсилване.. ама дебела глава. След Vol 4-5/10 почват да ми треперят ръцете. :> От време на време Axe ще е в FX Loop-a му за ефекти, а понякога ENGL-a ще играе ролята на Power Amp отново с FX Loop. Живея до път по който ежеминутно минават трактори и всеки мой опит за запис с SM57 свършваше с записан трактор или гугутка в дълечината :> Така си решавам кардинално, обаче имам много да се уча. Поне имах възможноста да прочета Manual-a 10-тина пъти докато чаках и да изтегля де що има туториали.. Ще се опитам да направя няколко видеота и семпли, когато го поразуча поне малко. Има още един фракталист във форума, който все още се скатава и не се е похвалил! :> Редактирано Септември 11, 2014 от G.Varbanov 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tatkoogi Отговорено Септември 11, 2014 Share Отговорено Септември 11, 2014 (Редактирано) Честито за Fractal-а! Ама дали е там истината?... Истината е в теб, него, мен и така... ^Ми той "ЕNGL"-а се продава, освен ако не е продаден... Опсс... забавил съм се с поста! Извинете! Редактирано Септември 11, 2014 от tatkoogi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Септември 11, 2014 Share Отговорено Септември 11, 2014 (Редактирано) Той се продаде доста бързо... но междувременно ми забавиха преампа и ме затрупаха с работа, в следствие на което нямаше как да се прибера до България да го донеса на момчето. Идеята беше да Tone Match-a на ENGL Fireball, защото го няма в симулациите на Axe FX и да направя едно сръвнение преди да го продам. Благодаря на момчето, което искаше да го купи за търпението и разбирането, че няма как да го донеса и в крайна сметка реших да го запазя. В София има кой да му продаде ENGL Fireball и то в доста приятна обстановка :> Редактирано Септември 11, 2014 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Септември 11, 2014 Автор Share Отговорено Септември 11, 2014 Добре дошъл в клуба Бонбони Мерси имаше ли? 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Септември 11, 2014 Share Отговорено Септември 11, 2014 Баклава имаше натикана във вентилатора :> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Септември 11, 2014 Автор Share Отговорено Септември 11, 2014 А тениска? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Септември 11, 2014 Share Отговорено Септември 11, 2014 Пак че имаше захранващ кабел.... нищо, че не е европейски/турски стандарт. Имаше един гений в офисa na kurierite, който веднага като му казах, че компютърен кабел става, за да пробваме, изтръгна кабела от системата на колежката си... а тя изпадна в истерия :> Фен някакъв, почна да ми обяснява, как играел Guitar Hero и да ме пита това дали е за ЕЛЕКТРОННА китара :> Постна работа... два стикера, кабел и упътване с още незасъхнало мастило. Принтирали са го малко след като са обновили PDF-a :> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts