Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Честито за ревърбчето 7-ма струна!!

и онова в края беличкото нещо е страхотма машинка и го препоръчвам на всеки с педалборд да му стои в началото на веригата!!

Отговорено (Редактирано)

И онова накрая, и това в началото на Ники бих го препоръчал с чисто сърце на всеки :)

Редактирано от 7thString
Отговорено

айде честито за адаптерите тези първи ли са ти от побойниците или и други си имал

Отговорено (Редактирано)

Честито!

Като ги монтираш пиши за впечатленията си от holy diver-a може и на Л.С.(предполагам си го взел за бридж).

Или ,ако ти се занимава да качиш някой семпли.

Поздрави!

Редактирано от Dean
Отговорено

Аа и аз се вълнувам от Холидайвъра, дай направо семпли и кратко ревю :) И голяма честитка, това са за мен фераритата на пасивните адаптери.

Отговорено

За първи път купувам BKP. Реално тези точно адаптери ми ги препоръчаха самите BKP.  Колегите от Мюзик Диивижън ги питаха, казаха им каква ми е китарата, дървеса, такива неща, че търся винтидж звук и те ми препоръчаха конкретно тези трите.

В момента китарата се рисува, когато стане ще ги сложа и ще пусна нещо да се чуе. 

Отговорено (Редактирано)

аз това им харесвам на тези от ВКР, че обръшат внимяние на какви дървета е подходящо да се качи даден адаптер

и отделно звучат превъзходно дето казва колегата фераритата на пасивките

Редактирано от Acei
Отговорено

Айде и аз да се "разпиша" за първи път в тази тема с една китара която взех миналата седмица..B.C.Rich Mockingbird Pro x2 Limited Edition. Адаптерите са Duncan Design и вади убийствен звук. Със превключвателя се постига както мек и плътен тон така и тежък метъл тон. Просто много добра китара! :)
1233590_3383327718209_1023690695_n.jpg

Отговорено

честито за китарката ще е супер ако споделиш от какви дървета ре направена и ако може някое звуково представяне