Jordan_J Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 Браво, Марио!! Със здравей да си я ползваш! Прекрасен инструмент! Искам да го чуем т'ва жиУотнУ Цитирай
Svanio Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 Честито Марио! Супер придобивка Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 Стахотна е, наистина! Като голям фен на Петручи, и аз имам тайната мечта да го притежавам един ден този модел! Още един път - поздрави и дано скоро я чуем Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 Честито Марио, страхотен инструмент - лично на мен този патърн / P2 / от моделите Ibanez JPM най-много ми допада Със здраве да си я ползваш! Цитирай
killer Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 Благодаря на всички за пожеланията. Усещането наистина е невероятно, като фен на Петручи и аз винаги съм се "облизвал" по Ibanez модела му (сега ако трябва да съм напълно откровен Р3 патерна ми е любим, тук не включвам юбилейният модел, но за него дори и не смея да мечтая ) и тайно се надявах някой ден да намеря такъв в добро състояние и естествено да мога да си го закупя (като се има в предвид, че последната произведена е 1999г., повечето JPM-и които гледах по разни форуми в EU бяха доста поочукани от свирене а и се появяваха сравнително рядко), но вчера всичко надмина моите очаквания. Никога не съм и предполагал, че мога да се сдобия с 13 годишен инструмент в "Колекционерско" състояние и то в България, тук не искам да обидя никого, но сме сравнително малка държава и шансовете за намиране на подобни екзотики са драстично по-малки. Когато я донаглася по мой вкус (Тремолото ми идва леко височко, но заключващите стъдове така са заключени, че няма отключване ) и малко я разсвиря ще се опитам да намеря време и да запиша нещо. Поздрави на всички, свирете и не спирайте да мечтаете, с много труд всичко се постига. Марио 5 Цитирай
Svanio Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 (Редактирано) Да се разпиша и аз. Чувствам се като дете на рождения си ден и реших да споделя кефа с вас След над 6 месеца търсене/пробване/четене/слушане и 2 месеца чакане най-накрая се сдобих с маловатов лампов комбо усилвател, който разполага с всички функции/екстри, които търсих. Специални благодарности на Musicworld Blackstart HT-5C(ombo) Редактирано Септември 27, 2012 от buy&sell Цитирай
killer Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 Честито!!! Изглежда страхотно, сега се зачетох в характеристиките му. Всички функции и екстри ли са на ниво и използваеми (например спикър симулацията)? Като натрупаш малко "стаж" с него разкажи впечатления, лично на мен (а и предполагам на колегите) би ми било интересно. Много да те радва и вярно да ти служи. Марио Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 Честито, Марио. Тая китара наистина ми навява яки спомени от старите и истински DT. Такива каквито съм ги слушал най-много. Остава да се съберете софиянци и да направите един трибют на ДТ с тази китара Цитирай
Svanio Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 Не съм я ползвал още тази функция, хубаво е, че я има, не вярвам скоро да я ползвам - нямам и читава звукова карта, но не мисля да записвам семпли - на сайта, който съм дал, им достатъчно семпли (на симулацията, смесен звук м/у майк и симулация, използване на външен кабинет итн), в youtube.com също и то доста качествено записани демонстрации. Точно като натрупам "стаж" с него. Много ми се иска след време -да пробвам да му сложа един Celestion Vintage 30 за проба и да тествам с други лампи - да спретна едно кратко ревю, живот и здраве ПП Ако искаш можеш да си пуснеш новата играчка в него Цитирай
Telerig Отговорено Септември 27, 2012 Отговорено Септември 27, 2012 Браво Килър - страхотен инструмент! Да го сцепиш от свирене, за каквото сигурно жадува откакто е произведен... Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Септември 28, 2012 Отговорено Септември 28, 2012 Колеги, както обещах видео с новата ми китара - VIGIER EXCALIBUR CUSTOM от 1997 година! Надявам се да ви хареса как звучи : http://www.youtube.com/watch?v=ZhCm4fJcr_U 2 Цитирай
Kalmar Отговорено Септември 28, 2012 Отговорено Септември 28, 2012 Яко звучи, а и Вижие са яки китари, обаче чичко Том си е друго! Цитирай
rockfire Отговорено Септември 28, 2012 Отговорено Септември 28, 2012 Май не е само в дъската разковничето! Поздравления за новата придобивка! Надявам се да я пипна някой ден ,ако идвам към тепетата! Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Септември 28, 2012 Отговорено Септември 28, 2012 Яко звучи, а и Вижие са яки китари, обаче чичко Том си е друго! Благодаря ти! Ако трябва да ги съпоставя - Vigier и Tom Anderson, нещата са различни като концепция, но си личи и при двете китари бутиковото изпълнение и удобство при свирене. При Vigier е интересен грифа и фингърборда от Pau Ferro, както и доработваната от Vigier флойд роуз система, с иглени лагери, при който няма грам разстройка и при най-зверското ръчкане! При Том - адаптерите са на чичко Том, а Vigier е със Сиймур Дънкан С две думи, голям кеф е Цитирай
Recommended Posts