KeRRANGKid Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 Хайде, хайде, имаш цял рафт с овърдрайв кутийки - избери си най-зеления, забоди го в ампа и tweak му е майката. Така се работи с Меса. Честито! Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 (Редактирано) То това е проблема де , чистия канал е доста компромисен (той май се явява нещо като необходимо зло при този амп ) , а на мен предимно той ми трябва, за да си бода кутийките. Но пък ще компенсираме с лиид канала Иначе си напълно прав, досега съм имал 3 Меси и всичките са искали много сериозно базикане докато звукнат Редактирано Ноември 10, 2010 от kolio_k Цитирай
death^metal Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 ЧЕСТИТО за баба Меса Зарежи ги тия кутийки, включвай channel 3, цк-то на modern и да има сеч Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 Благодаря Аз много по сеч не си падам , а и ако я подкарам, доста бързо ще остана безработен , а и кутийките (някои) с нищо не падат по долу от драйвовете в амповете, в много случи всъщност е точно обратното, по мои наблюдения Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 ^ Ау.. blasphemy Честито все пак Цитирай
Bummer Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 Ново ампче за новия сезон , прясно от кашона , като саунд не останах особено очарован, но пък изглежда супер. Сори за лошата снимка, имах само телефон под ръка Човек, нагъл си Да имаш Меса и да викаш "ми не съм очарован".Като не ти харесва, прати ми го по "Еконт" за сметка на получателя Шегата на страна - да ти е честито и да те радва дълги години Колко пари се изръси за китарата, главата и кабинета ? Цитирай
Daniel_V Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 Кви са тия въпроси... На kolio_k тва му е работата... и за работа не се пита така. Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 Благодаря друже Но ампа не съм го купувал, явява се спонсорство за един проект в който бачкам, така че нямам идея колко точно струва, макар, че мога да проверя. А не съм очарован, не защото е лош (защото той в никакъв случай не е), а защото като цяло си падам по съвсем друг тип звук. Просто в такива случаи не ме питат какво искам, а вземат това, което някой е съгласен да предостави Не мисля, че ще ме радва много години, по скоро, ще го върна догодина лятото , смятам да си запазя само бокса, който наистина е много як. В подобни случаи, обикновено ти дават възможност да си откупиш гиъра, който си използвал на 40-50%, така, че бокса би трябвало да ми легне към 1000 лева Цитирай
bulby Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 (Редактирано) Честит амп! Бях малко изненадан от избора ти, но щом не си го плащал е супер! Пробвал ли си Lonestar? За моите предпочитания това май е най-готино звучащата Меса, която съм чувал. Много приятен крънч. Не, че Roadking и Mark сериите са лоши де П.С. Аз наскоро спечелих търг за една по-стара глава на Mesa в британския eBay, но май няма да ме огрее да се хваля тук, че нещо имам проблеми с продавача и май ще трябва да си ползвам buyer protection-a Редактирано Ноември 10, 2010 от Angermeans Цитирай
Bummer Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 Еми, какво да кажа, тогава Приятно ползване на техниката и щом ти харесва - дерзай към нейното придобиване Цитирай
Bleys Отговорено Ноември 11, 2010 Отговорено Ноември 11, 2010 Ibanez Pf-360, Limited 100 pieces Germany Import. 1982 Тяло - солиден махагон - 1 парче с две парчета клен отгоре. Кленов гриф, Ibanez Super 58 адаптри, Sure Grip 2 копчета с push/push делене на адаптрите като сингли. Ibanez smooth tuners 2, медиум прагчета върху палисандър, white binding, set neck, трипозиционен ключ. За годините си е страшно запазена и вади страхотен звук. Комбинациите с пуш потовете са около десетина различни звуци. Ха да ми е честита! С телефона - толкова снимки. Надявам се скоро да кача и творчество. Блус до дупка! Цитирай
kirk-hammett Отговорено Ноември 11, 2010 Отговорено Ноември 11, 2010 И аз имам нова придобивка от около 2 седмици Gibson Les Paul Studio Wine Red Chrome Hardware . Много хубава китара . Всеки знае за какъв инструмент става на въпрос . Единствено че тялото е Chamberd ( дълбана е от вътре има камери и е по лека , което ме радва ) Веднага имаше леко модване по hardware-а . Сменен е pickup selector switch с оригинален Gibson 3 way switch Тези дни ще постна и малко семпли Изглежда така Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 11, 2010 Отговорено Ноември 11, 2010 Много красива (и не само) китара, имах същата на времето и още съжалявам, че я продадох, смятам в скоро време да си поправя грешката Честито Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 11, 2010 Отговорено Ноември 11, 2010 Честито на всички да си ги позвате със здраве! Аз се сдобих с акустичка но не съм я снимал цвета е същия като последния гибсън на колегата... много си падам по този цвят Колко излезе гибсъна и откъде е взет ако не е тайна, че се зарибих като го видях ...наистина е много красив инструмент! Цитирай
Recommended Posts