Bummer Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 Нека и аз се впиша, с какво се сдобих днес: Epiphone Les Paul Black Beauty с 3 хъмбъкъра Снимки ще дам по-нататък Цитирай
death^metal Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 (Редактирано) Дойдоха, кеф Mesa Boogie Dual Rectifier & Epiphone LP Heritage Cherry Sunburst. Още не ми е дошъл кабинета и лудвам Благодарим на отговорните люде за съдействието Редактирано Септември 2, 2010 от death^metal Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 ^ ...честито Ники...ето това е усилвателя...нямаше начин при всичките тези страхотни китари да не се сдобиеш с МЕСА...приятни забавления... Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Септември 5, 2010 Отговорено Септември 5, 2010 (Редактирано) "Педал борда" (Neutrik Cables & Connectors + Cordial) ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ГАЛИН!!! Три години (вече) имам амп, който ми дава всичко, което някога съм искал!!! Редактирано Септември 5, 2010 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 5, 2010 Отговорено Септември 5, 2010 (Редактирано) Преди малко влезе в къщи ето това ... Bogner Ecstasy 101B Наздраве!! Редактирано Септември 5, 2010 от visiondann Цитирай
bratmito Отговорено Септември 6, 2010 Отговорено Септември 6, 2010 ^ Това май е най-якия амп дето съм виждал в тая тема.Поне от демота,които съм слушал за сега това е ампа No.1 за мен.Честито! Цитирай
рахата Отговорено Септември 6, 2010 Отговорено Септември 6, 2010 Това е една от страниците на щастието в тази тема Честито,пичове! Усещам как сериозно ще завалят стърготини от перца Цитирай
Heartman Отговорено Септември 6, 2010 Отговорено Септември 6, 2010 Леле цяла страница с разкошотии. Да ви са честити на всички! Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 6, 2010 Отговорено Септември 6, 2010 Данчо, честито!! Мисля, че си си направил един прекрасен сватбен подарък Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Септември 6, 2010 Отговорено Септември 6, 2010 (Редактирано) Дойдоха, кеф Mesa Boogie Dual Rectifier & Epiphone LP Heritage Cherry Sunburst. Още не ми е дошъл кабинета и лудвам Благодарим на отговорните люде за съдействието Нямаш си на идея колко ти завиждам и за двете придобивки Със здраве да радваш съседите Интересно ми е колко са те изръсили за МЕСА-та.. Редактирано Септември 6, 2010 от Malcolm_Young Цитирай
death^metal Отговорено Септември 6, 2010 Отговорено Септември 6, 2010 (Редактирано) В следващите месеци не ми се говори за пари За сметка на това комшиите спряха да ми казват "добър ден" Както ми пожела адаша, така и правя - забавлявам се Месата съм я забучил в 2-та селесчъна на лайн сикса - размазва. Ще видим как ще обади еФтиния кабинет Fame с V30 говорители като дойде в петък. Ако не обади както се полага - в "продава" и почвам да събирам за Road King 2x12 Редактирано Септември 6, 2010 от death^metal Цитирай
preIbanez Отговорено Септември 8, 2010 Отговорено Септември 8, 2010 http://www.korg.com/uploads/Images/DTR1000...61785620000.gif KORG DTR 1000 ...ултимативния тунер...както отбеляза нашия басист за тези които следят темата ще стане ясно че доста от вещите си ги купувам по два пъти...ама така е то... ...този път няма да се разделяме... ... Цитирай
Bummer Отговорено Септември 8, 2010 Отговорено Септември 8, 2010 (Редактирано) Та обещах снимка на новите ми придобивки: Epiphone les paul black beauty + Fender frontman 212r (може да плюете по него, ама аз съм си доволен от звука, който получавам за тези пари) Редактирано Септември 8, 2010 от Bummer Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 8, 2010 Отговорено Септември 8, 2010 ^^ Адаш, честит ти тунер! Корг наистина правят най-добрите тунери. В този случай и аз съм брандслейв и се доверявам само на тунерите на Корг. Цитирай
Recommended Posts