sonzes Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 Това е новият ми амп.ФENDER HOT ROD DELUXE LIMITED +Cesestion G12-Vintage 30 говорител Да ти е честит със здраве да си го ползваш , само Цецо да не полудее Цитирай
dark_master Отговорено Септември 20, 2009 Отговорено Септември 20, 2009 Ето я моята нова придобивка) Красота. Честито, да си я ползваш със здраве! Цитирай
Yves Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 Много метъл има в тая малка кутийка От мониторния изход в истински амп премахва и неприятното чувство за свирене на компютър... В интерес на истината е малко постно откъм хай-гейн резачки, но с един metal pack за 24,99$ и туй се лекува Цитирай
twisted into form Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 Ето я моята нова придобивка) http://www.dv247.com/assets/products/60863_l.jpg Като горд собственик на"RG'' мога да те поздравя с отличния избор на инсрумент Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Vintage SG gloss black VS6 хохохо. Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Mesa-Boogie Formula Pre - с оригиналната педалера към него. Нздраве!! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Ше сринеш баро бе Или ти в студиото ше я настаниш Честито ! Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Ше сринеш баро бе Или ти в студиото ше я настаниш Честито ! Снощи свирих в бара с него. Мноооого тлъсто обади!! Много сън доволен !! Поздрави!! Цитирай
kirk-hammett Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 И аз да се похваля с една нова придобивка Gibson BurstBucker Pro - Bridge NC . Адаптерът е много ЯК просто ме разби Както пише в ревютата Това е 59-та P.A.F. реплика, със Alnico V магнит И най-важното STRONG SOUND , LOUD & AGGRESSIVELY . Убиец Цитирай
WenzelWeck Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 Моята придобивка е новата китарка ,а именно Ibanez Gsa60jb Купих я на 21-ви от съфорумец ,много съм доволна Истинска красавица с плътен и чист звук и страшно удобен гриф Също си взех и калъфче на Stagg за нея ,а скоро се очакват усилвател и ефектчета ^^ Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 И аз да се похваля с една нова придобивка Gibson BurstBucker Pro - Bridge NC . Адаптерът е много ЯК просто ме разби Както пише в ревютата Това е 59-та P.A.F. реплика, със Alnico V магнит И най-важното STRONG SOUND , LOUD & AGGRESSIVELY .Убиец Верно кърти..на 08 Гибсън Студио са такива (и на Стандарта са същите) и си пише P.A.F. отдолу.Между другото малоумниците от Гибсън не знам кво гледат на серийните модели,но при мен дойде с дефазиран саунд на 2-та адаптера Студиото..как да е ,обичам това звучене,но писва - отворих адаптера и обърнах магнита просто. Цитирай
untraceableone Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Аз пък да се похваля с новия калъф за китарката - Matchbax Flying V Много добре изглеждащ и добре направен калъф,на добра цена.Препоръчвам го на всеки,който има лястовица и няма хард кейс или пък такъв не му се разнася. Цитирай
komitann Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 (Редактирано) От днес на кухарката http://www.birdlandmusic.net/product_image.php?imageid=2575 прави компания ето тази красавица.... http://www.ibanez.co.jp/products/images/eg...B_BKF_12_02.gif След толкова чакане най сетне ми падна в ръчичките!!!! УУУРРРААА И то к'во стана IBANEZ RULES Редактирано Октомври 2, 2009 от komitann Цитирай
Daniel_V Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 (Редактирано) И то к'во стана IBANEZ RULES Честити и с кеф! Редактирано Октомври 2, 2009 от Daniel_V Цитирай
dandilov Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Брех, маа му стара! И Ibanez можели да правят хубави китари! Браво и ЧЕСТИТО! Цитирай
Recommended Posts