docc Отговорено Май 21, 2009 Отговорено Май 21, 2009 Получих това. Пристигна с куриер от САЩ до вкъщи за 4 работни дни след плащането (с/у $35 за транспорт). Поръчах си това: Цитирай
GuitarRoyalty Отговорено Май 21, 2009 Отговорено Май 21, 2009 (Редактирано) Parker Fly Classic, 2007, Dusty Black, DiMarzio pickups (Air Norton - neck and Tone Zone - bridge, custom wound for Parker) http://yfrog.com/0xffa41jx Реших да пробвам да се измъкна малко от категорията Ibanez, тъй като всичко живо изглежда свири в нея вече. Но малко ми е дебел грифа на тази... май май ще се разделяме... Редактирано Май 21, 2009 от GuitarRoyalty Цитирай
kolio_k Отговорено Май 21, 2009 Отговорено Май 21, 2009 Получих това. Пристигна с куриер от САЩ до вкъщи за 4 работни дни след плащането (с/у $35 за транспорт). Честито за драйва, сподели как е като го пробваш. Поздрави Цитирай
Slide Отговорено Май 21, 2009 Отговорено Май 21, 2009 (Редактирано) Parker Fly Classic, 2007, Dusty Black, DiMarzio pickups (Air Norton - neck and Tone Zone - bridge, custom wound for Parker) http://yfrog.com/0xffa41jx Реших да пробвам да се измъкна малко от категорията Ibanez, тъй като всичко живо изглежда свири в нея вече. Но малко ми е дебел грифа на тази... май май ще се разделяме... Doomhammer, тия Паркъри така са ми влезли под кожата, че (не)благородно ти завиждам! Ще ми се да чуя малко Малмстийн на тая китара, както и малко чисти сепмли. ПП: И както си бяхме говорили един път в скайп, за това, че българина, като се засили да се качи на магарето и го прескача, та в тоя ред на мисли, толкоз свирене да падне, че да й скъсаш грифа! Редактирано Май 21, 2009 от Slide Цитирай
tocata Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 (Редактирано) Music man-LUKE -CustomBlade-Texas Standart pro E с тия игрчки си играя от няколко дни.СУПЕР СА Редактирано Май 23, 2009 от tocata Цитирай
stevie wonder Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 а честито ! да ги разцепиш от свирня ! интересно ми е блейда как звучи с тези странни адаптри - дали го докарва тексаското Цитирай
Stranen Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 тва ми е една от най-любимите китари на steve lukather модела Цитирай
tocata Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 (Редактирано) а честито ! да ги разцепиш от свирня ! интересно ми е блейда как звучи с тези странни адаптри - дали го докарва тексаското Благодаря!!! Ами Блеида звучи мн. добре. Звучи различно,има характерен тон, освен това може да се правят различни корекций на адаптерите(които са наистина странни) От зад има EQ.който дава допълнително-low mid. hi. Има един малък суйч(3 степенен) от прд,който, почти има функцията на бустер и дава невероятен брайт-при подходяща настройка на EQ-to. Вчера я ръчках доста ...по едно време почна да свири като телекастер.... На истина може да звучи по много и различни начини. А за ЛУКАТЕР няма кво да говоря направо сцепва.ДЕБЕЛО МАЗНО И МЕКО Редактирано Май 23, 2009 от tocata Цитирай
billymilano Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 Завиждам ти и то много.... а и понеже не мога да свиря ти завиждам двойно Цитирай
AlexiLaiho Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 Musicman-a е просто убийствен. Невероятна китара, завиждам ти искрено и сърдечно. Моля ако е възможно да пуснеш някое семпълче да й се порадваме във форума. П.С колко лъвчета ти излезе тази красавица ? Цитирай
tocata Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 Мерси ман Ще пусна и на 2-те китари семпли скоро.. Иначе Мусик мен-а доста скъп 3500 евро ОБРАХА МЕ Цитирай
DeathZone Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 Страхотни китарки .......... еееееххххх давам две мадански биволици веднага за тях ... )))) Честито приятелю!!! Цитирай
EvilMaster Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 Готини са китарите... честито и да почерпиш! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 Music man-LUKE -Custom Животът е несправедлив към мен! Честито! Цитирай
Recommended Posts